23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Flammen har brændt millioner af i Tyskland

Kødkædens indtjening er mere end halveret

Den familieejede restaurantkæde Flammen, der ikke mindst serverer bøffer, har brændt et tocifret millionbeløb af på at forsøge at slå igennem i Tyskland.

Det skriver Børsen.

Efter årevis med voldsom vækst i Danmark har det tyske eventyr ifølge avisen mere end halveret Flammens indtjening, som sidste år faldt fra 42 millioner til 19 millioner kroner efter skat.

Den første Flammen-restaurant i Tyskland blev åbnet i Hamburg i maj. Administrerende direktør Elias Tychsen siger til Børsen, at der i løbet af de næste par år gerne skal komme yderligere fem-seks stykker i Nordtyskland, og at "på længere sigt er der ingen maksimum".

Han lader også forstå, at det vigende overskud i 2017 ikke bekymrer ejerfamilien Rosenfeldt Sunddal.

- Det er ikke en positiv udvikling på de helt hårde tal, men strategien var at investere massivt for at være klar til at tage det næste skridt, siger Elias Tychsen til Børsen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063