23948sdkhjf

Daloon imponerer med nyt regnskab

Nye, hollandske ejere præsenterer de bedste tal i årevis
Forårsrullespecialisten Daloon i Nyborg har for alvor fået gang i salg og indtjening, efter at virksomheden i begyndelsen af 2016 blev overtaget af Izico Food Group fra Holland.

2017-regnskabet fra Daloon viser således en nettoomsætning på 191 millioner kroner, hvilket er en stigning på ni millioner fra året før. Og resultatet før skat steg fra 13.000 kroner i 2016 til 9,3 millioner kroner sidste år. Det er Daloons bedste resultat siden 2010.

I sine regnskabskommentarer konstaterer Daloon-ledelsen med tilfredshed, at den negative og stagnerende udvikling nu er vendt. Omsætningsfremgangen på fem procent i 2017 kom efter en fremgang på 5,8 procent i 2016, og det betragter ledelsen som "en særdeles tilfredsstillende udvikling og en markant fremgang i et konkurrencepræget marked".

- Væksten i omsætningen kommer primært fra en særdeles flot udvikling i salget på Daloon A/S' hovedmarked Danmark, der fremviser en omsætningsvækst på 9 % i forhold til 2016. Norge ligger på samme niveau som Danmark, mens selskabets andet hovedmarked, Tyskland, ligger på niveau med sidste års omsætning. Tilsvarende er gældende for det svenske marked, skriver ledelsen.

Også omsætningen i den engelske forretning viser en positiv udvikling, som blandt andet er begrundet i købet af virksomheden Goodlife Foods Ltd, som Daloon overtog i slutningen af 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11