Atria har præsenteret kødkender som ny direktør

Pålægskoncernen hentede Svend Schou Borch hos HKScan

Pålægskoncernen Atria Danmark har sat navn på sin nye direktør: Svend Schou Borch bliver den permanente afløser for Peter Frank Andersen, der 1. december sidste år skiftede til en stilling som topchef hos Rynkeby.

Siden da har Atria, der står bag de velkendte brands 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, haft direktørposten midlertidigt besat af først økonomidirektør Harley Clausen og senest bestyrelsesformand Tomas Back.

Svend Schou Borch kommer fra en direktørstilling i kødkoncernen HKScan Danmark. Han har tidligere haft ledende stillinger i Tican Fresh Meat, Tican Foods, Carlsberg og Michelin.

- Jeg glæder mig til denne spændende udfordring. Jeg er stolt af at blive en del af en virksomhed, som på mange måder har formet og fortsat former dansk madkultur. Jeg ser frem til at komme i arbejdstøjet og være med til at præge fremtiden for Atria i Danmark, siger han i forbindelse med jobskiftet.

- Spændende retning

Den nye direktør skal nu til at rapportere til sin forgænger på posten, bestyrelsesformand Tomas Back, som glæder sig:

- Vi er meget glade for, at Atria Danmark får en stor og fagligt stærk kapacitet som ny direktør. Svend Schou Borch vil med sin dybe og brede erfaring fra branchen være i stand til at udvikle virksomheden i en spændende retning., konstaterer Tomas Back.

Atria Danmark begyndte som 3-Stjernet i 1950 og er blandt Danmarks største producenter af pålæg. Den økologiske pålægsproducent Aalbæk Specialiteter blev en del af sortimentet i 2015, da Atria Danmark opkøbte virksomheden.

I dag har Atria Danmark 160 ansatte på tre fabrikker, en i Farre og to i Horsens, hvor Svend Schou Borch får sin daglige gang.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Line Stærk
Tillykke til Atria!

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fisker scorede kassen på populære sild

Toms ramt af metalstykker i lakrids

Ny koncernchef i Dagrofa

Nuværende Arla-direktør skal være topchef

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Efter 15 år: Nu får kornet sit eget hus

Nyhedsbrev

Muggen mousse: Kæde trækker dessert tilbage

Adival har vokseværk

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Kunder presser McDonald’s til at droppe plastiksugerør

Østjyske orm og gærflager på Folkemødet

For fulde huse inviterede de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus til debat på Folkemødet om udvikling af fremtidens fødevareløsninger

Slagterikoncern bløder i 2017-regnskab

Hård konkurrence har presset priserne og efterlader gigant med underskud

Pas på plast i Party-pølserne

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Ugens grin: Weekend-arbejde

Smartbake opruster med køb af øko-producent

Bagerikoncernen får med opkøbet en stor bid af markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kongsbak satser på Hanstholm

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Klumme: Hvad skal i indkøbskurven i 2030?

Coop skaber internationalt kaffebrand

En ny kaffe af ekstra høj kvalitet, produceret med stort ansvarlighedsaspekt har givet ordrer til Coops afrikanske risteri fra blandt andet USA, Kina og Holland

Ekstremt vejr: Nordjysk gulerodsavler har mistet millioner

En af landets største producenter af gulerødder, Limfjords Danske Rodfrugter i Himmerland, er i knibe på grund af lange perioder med regn og frost

Færch justerer efter Rema 1000s plaststrategi

Gea Process Engineering slog egne forventninger

Underskud i kageimperium

Selskabet bag blandt andet Dancake og Carletti havde et skuffende 2017.

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Østlige øko-markeder har potentiale

Mere udstyr til de små bryggerier

Ledigheden helt i bund blandt mejeriledere

Kaffekæde koster rigmand kassen

Thisted Bryghus lancerer VM-øl til danske fodboldfans

Rekordsalg: Danskerne hungrer efter kammerjunkere

Dragsbæk dalede i top og bund

Tidligere slikdirektør skal nu styre madaffald

Publikumsrekord på Ølfestival 2018

Nu risikerer 35.000 virksomheder tvangsopløsning

Danmark må beholde særregel om mindre nitrit i kødpålæg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Et stærkt samspil mellem produkt og teknologi

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garanteret tør trykluft

Interne varenumre - er det et problem?

Har du ikke tid eller plads til at grille?

Effektivt luftskifte uden trækgener i restaurant

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kobbernitter garanterer fastgørelse i høj kvalitet.

Ny produktoversigt tilgængelig på DAN-doors.dk!

Automationsdag et hit

Fibox A/S præsenterer profil video

Ny maskine – nye muligheder!

3D-detektionssensor beskytter værdifulde udstillingsgenstande

Iværksætter automatiserer årsregnskabet, så hun har mere tid til madpakker

Ændring i Mikkelsen Electronics’ bestyrelse

Agromek Student Challenge 2018

Vores dygtige smede i Aalborg producerer hele tiden nye løfteåg.

Hent optagelsen: Cross Docking Webinar

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Magnetventiler fra Burkert

Ny trykvagt fra EGE-Elektronik

SMC stadig i førerposition med ny og forbedret præcisionsslæde

Sådan reduceres tidsforbruget for Motion-programmering!

Send til en kollega

0.315