23948sdkhjf

Måltidsboxen skal redde travle familier

Kok og slagter er gået sammen for at sælge måltidskasser med færdigretter til hele landet

Måltidsboxen er det seneste skud på stammen i den lange række af måltidskasser, der er lanceret gennem de seneste par år. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Bag konceptet står kok Morten Askjær Sørensen fra Billund og slagter Ulrik Emtkær Jensen fra Herning, og de håber, at Måltidsboxen kan blive en redning for travle familier i hele Danmark, hvor tiden til indkøb og madlavning kan være begrænset.

Dermed kombinerer Måltidsboxen altså to store trends fra fødevaremarkedet af i dag: Måltidskasser og convenience-produkter.

- Der er ikke mange, der laver maden helt færdig, som vi gør. Der er heller ikke mange, der leverer til singler. Vi kan se, at der er et marked, siger Ulrik E. Jensen til Vejle Amts Folkeblad.

Målet er i første omgang 100 kunder, så de to iværksættere, der ellers tjener til dagen og vejen i Legoland, kan ansætte kokke og medhjælpere. Lige nu er antallet af betalende kunder 35.

I lokalområdet er det de to indehavere selv, der kommer med maden, mens vognmænd kører til både København, Århus og Thisted.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.184