Food Innovation House indviet med manér
Masser af gæster fik set Vejles nye fødevarelegeplads
Gæsterne fik - ud over en stribe taler og masser af mad og drikke - mulighed for at komme rundt og se hele huset. Det indeholder blandt meget andet et udviklingskøkken, et udviklingsbageri, et smagslaboratorium, et demosupermarked, et fotostudie og masser af plads til møder, konferencer, minimesser og workshops.
Food Innovation House er på cirka 3.000 kvadratmeter og har plads til 150 vidensmedarbejdere. Husets bestyrelsesformand, Hans-Henrik Eriksen, lod i forbindelse med åbningsfestlighederne forstå, at 70 procent af pladsen er beslaglagt.
- De skarpe vil så kunne regne ud, at der er 30 procent tilbage. Ja - og det handler om at komme først til mølle. Vi er klar, når I er klar, sagde han til de mange gæster.
Blandt de, der allerede har sikret sig plads i Food Innovation House, er Dina Food, Fayrefield Food, Givesco, Madkulturen, For Emma, Northern og Variovac.
Huset er finansieret af Givesco og Bagger-Sørensen Invest - og dermed af familierne bag kendte brands i kage- og tyggegummibrancherne.
Se Food Innovation Houses egen video med indtryk fra åbningsfestlighederne her:
https://www.youtube.com/watch?v=5Ct0jni7M5I