23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

- Men Jensens fabrik i Struer giver overskud

Lyspunkt i ellers triste tal fra bøfkoncern

Selv om Jensens Bøfhus kæmper med blodrøde regnskabstal - senest et underskud på 163 millioner kroner i 2017 - er der også lyspunkter hos koncernen.

Ikke mindst hvad angår datterselskabet Jensens Food, der står for spareribs-produktion og kødopskæring.

- Jensens Food i Struer, der leverer råvarer til restauranterne og sælger fødevarer gennem detailhandlen, er allerede blevet rettet op. Den udgør cirka 25 procent af vores omsætning og har lidt i flere år. Men allerede i første halvdel af 2018 er det lykkedes at få den til at give overskud og positive pengestrømme, siger bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen ifølge Dagbladet Holstebro-Struer.

Jensens Food producerede indtil foråret 2016 også Jensens kendte saucer, men varemærket Jensens Køkken og opskriften blev solgt til Stryhns, som flyttede den produktion til Gråsten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|instance-web03