Kongsbak satser på Hanstholm

| Af Lone Lærke Krog, NORDJYSKE | Tip redaktionen om en historie

Firmaet Jacob Kongsbak Lassen flytter sin produktion af røget fisk fra Malmø til Hanstholm snarest

Virksomheden Jacob Kongsbak Lassen har besluttet at udvide sine aktiviteter i Hanstholm.

Det betyder, at hele virksomhedens produktion af røget fisk i fremtiden vil finde sted i Hanstholm.

- Vi skal helst være i gang med at røge inden tre måneder - i hvert fald til efteråret, siger Jacob Kongsbak Lassen.

Han synes, at det giver god mening at røge fisken nær den havn, hvor den landes.

Kongsbak Lassen er et firma, der blev grundlagt i 1883 og er betegnet som Kongelig Hofleverandør.

Firmaet etablerede sig i marts i år i Hanstholm, men lokalerne i Kai Lindbergs gade 41 er udnyttet fuldt ud allerede.

Hidtil har Kongsbak haft røgeri i Malmø, men de faciliteter er nu solgt, og Jacob Kongsbak tager sammen med sin medejer Marcel Hampel til Hanstholm 25. juni for at se på egnede lokaler til røgeriet.

Når lokalerne er fundet, skal der investeres i røgeovne.

De fiskearter, der i øjeblikket er bud efter fra grossisterne, er torsk, kulmule, laks og kammusling.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Heinz er på vej med Mayochup

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Triple A scorer ny kæmpekontrakt

Foodservicebranchen vokser videre

Store virksomheder vil i seng med iværksættere

Ugens grin: Den ansvarsfulde medarbejder

Nyhedsbrev

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Online Avis Arkiv

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hungry er på pengejagt

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Mere dansk mad på vej til Japan

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nationalt innovationsnetværk sikret og forbliver i Esbjerg

Modula lagerautomater, nu i Danmark

RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Med IP Maskiner til EuroBlech 2018 i Hannover!

6 stk. VETTER Meister M svingkraner med elektrisk krøj leveret til Alfa Laval i Søborg.

Pro-Consult bliver tilkaldt af en kunde

Miniature gear fra ZF Danmark

Er der forurenende stoffer i din trykluft?

CE-Forum: CE-specialisters opdatering og efteruddannelse

Brug Bürkert resistApp og få styr på kemisk resistens i din automationsløsning

Smukke solceller på Jagtens Hus ved Kalø Bugt

Derfor skal du besøge verdens største WindEnergy messe!

Alle har ret til friske frikadeller

Kursus i værktøjsmodulet PPAP

Bull Salicath ApS

RASCH forhandles af Salicath ApS

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebel...

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Send til en kollega

0.243