23948sdkhjf

Adival har vokseværk

| Af Benita Dreyer-Andersen | Tip redaktionen om en historie

Travlhed kræver ekstra kvadratmeter til fabrikken i Billund.

Medarbejderne på Adival har længe været kreative med lagerpladsen og har måtte flytte rundt på virksomhedens fodermiddelprodukter for at kunne være der.

Men det er snart slut. Efter sommerferien bliver der føjet ekstra 2000 kvadratmeter lager og produktion til den i forvejen 3000 kvadratmeter store matrikel i Billund.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Adival genavender restprodukter fra fødevaresektoren som eksempelvis kager og brød, som de forarbejder til grisefoder med mere. Virksomheden har aftaler med en del danske og svenske fødevareproducenter, og det har givet travlhed – og trængsel – på lageret.

- Vores nuværende anlæg er over 10 år gammelt og er bygget i en anden tid til mindre mængder, så derfor presser vi den lige nu til det maksimale. Når vi først får mere plads og bedre udstyr, kan vi til gengæld håndtere meget mere ad gangen, siger Søren Christensen, der er direktør i Adival til avisen.

Direktøren regner med, at bygningen er færdig en gang i august, så produktionen kan gå i gang under nyt tag i november.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Først kun flæskesvær - nu også mejerier og fisk

Jysk foodtech-virksomhed har sågar også kig på slikbranchen

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

Sun Lolly-producent køber op i Kina

Døde kakerlakker i bagerbutik

Nyhedsbrev

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Online Avis Arkiv

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Smartbake: Patent giver ro i maven

Hartmann vokser på kerneforretningen

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Carsoe køber op

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Hewikut afholder reception i nye lokaler

Invitation til seminar om 3D - laserscanning

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Undgå dyre og forstyrende driftstop

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineering A/S

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejneko...

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Send til en kollega

0.284