23948sdkhjf

Kassen er tom hos juicefirmaet Seimei

Ejer Allan Feldt har fyret halvdelen af medarbejderne
Efter at have tabt millioner af kroner i juicefirmaet Seimei i Nakskov fyrede ejer Allan Feldt sidste år halvdelen af de ansatte og gik selv på fabriksgulvet. Og det var der god grund til, for alene i 2017 havde Seimei et underskud på 16,7 millioner kroner, skriver Finans.dk.

Underskuddet medførte, at selskabets egenkapital nu er negativ efter samlede tab på næsten 30 millioner kroner på få år.

- Der er i årets løb foretaget væsentlige investeringer i produktionsapparatet samt tilpasning af strategi og organisation. Der har i den forbindelse været afholdt en del engangsomkostninger, der belaster årets bruttofortjeneste og omkostningssiden generelt, skriver Allan Feldt ifølge Finans i regnskabet.

Seimei producerer kildevand og bæredygtige juicer under navnet Wish. Selskabet er ejet af Allan Feldt sammen med brødrene Per og Jesper Fogtmann, der også ejer blandt andet Kohberg-koncernen og Nakskov Mill Foods.

Allan Feldt skabte kildevandsfirmaet Aqua d'Or og tjente i 2006 en formue på at sælge det til Danone. Han har ifølge Finans planer om at lancere vand med kulsyre fra Seimei. Der er nu seks ansatte på fabrikken i Nakskov.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172