23948sdkhjf

Fejø får en raviolifabrik

Par vil lave pasta af høj kvalitet
Under navnet Pasta Principato vil et par på Fejø, danske Katharina Fredslund og italienske Diego Principato, inden længe fremstille, pakke og distribuere frisk ravioli på frost.

Det skriver folketidende.dk.

Parret har produceret de første prøvepartier af små, firkantede puder af pastadej, som Diego Principato fylder med eksempelvis spinat, ricotta og portobellosvampe. Efter planen skal Pasta Principato kunne sælge ravioli fra 1. januar 2019 til restauranter, og senere skal den økologiske ravioli også ud til delikatesseforretninger.

Til at hjælpe projektet i gang har parret netop fået et lån på godt 400.000 kroner fra Landdistriktspuljen til småøer. Pengene skal blandt andet bruges til at købe maskiner og køkkenudstyr og til at istandsætte et eksisterende, stort industrikøkken, som Pasta Principato har lejet sig ind i, fortæller Folketidende.

- Melet, der er i topkvalitet, og som vi bruger til dejen, får vi fra Lammehave Økologi i Horbelev på Falster, for vores ønske er, at råvarerne er økologiske, lokalproducerede og socialøkonomiske. Altså at virksomhederne skaber arbejdspladser for udsatte grupper, siger Katharina Fredslund til mediet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094