23948sdkhjf

Endnu flere millioner til Too Good To Go

Nu skal hurtigtvoksende madspilds-app ud til nye lande

Madspilds-app’en Too Good To Go fortsætter med at tiltrække store millionbeløb fra pengestærke investorer.

For et års tid siden kunne virksomheden fortælle, at den havde sikret sig 21,5 millioner kroner i ny investor-kapital - og nu har ejerkredsen tilført yderligere 30 millioner kroner i frisk kapital, skriver Finans.

Kapitalindsprøjtningen skal ifølge mediet bruges til at indtage flere end de otte lande, hvor madfirmaet allerede er til stede

- Pengene skal bruges på at fortsætte den vækst, som vi skabte fundamentet for i 2017. Vi er for nylig gået ind i Holland og Belgien. Nu skal vi åbne i Spanien og et par yderligere lande, siger Too Good To Go-direktør Mette Lykke til Finans.

Hun peger på, at selv om Too Good To Go sidste år havde et underskud på næsten 22 millioner kroner, så følger virksomheden sin plan - en plan, der kræver investeringer og masser af nye medarbejdere. På lidt over et år er antallet af ansatte således steget fra 20 til 160.

Ejerkredsen består - ud over stifterne - af blandt andre it-milliardæren Preben Damgaard, Endomondo-grundlæggeren Mette Lykke og Lind-familien fra typehusfirmaet Lind & Risør.

Too Good To Go, der blev stiftet i 2015 af en håndfuld danske venner, gør det muligt for alle og enhver at købe overskydende mad fra lokale restauranter, caféer, hoteller, dagligvarebutikker og bagerier for ned til 20 kroner for et måltid. Typisk mad, som kort før lukketid er i fare for at blive smidt ud.

Siden lanceringen i Danmark er app'en også etableret i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Norge, Schweiz, Australien, Holland og Belgien. I alt er der nu over tre millioner brugere og cirka 5.000 tilmeldte forretninger.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Nyhedsbrev

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Online Avis Arkiv

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Carsoe køber op

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

Ugens grin: Den effektive maler

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

Brødfabrik ramt af bittesmå metalstykker i brødet

22 nye Netto-butikker på vej næste år

I næste måned åbner Netto sin butik nummer 500 i Danmark

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Igen royalt besøg på FoodTech

Dommere skal smage 1.500 fødevarer

International Food Contest er igen en del af FoodTech-messem

Bryghus renset i sag om datofusk

Man må gerne ændre holdbarhedsdatoen

Nyt, glutenfrit bageri har knækket smagskoden

Så er de klar hos Sall Whisky Distillery

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Fryseeksperter får nyt navn

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

EU-Parlamentet vil have gratis postevand på restauranter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

God start på FoodTech messen!

Kig forbi stand M9662 på FoodTech og byg din egen conveyor

Implementering af AMCS Intelligent Optimering software til ruteplanlægning gennemført hos CNC

Ferske kalkuner til Thanksgiving den 22. november

Process Engineering A/S kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser

Vær med i GS1 Denmarks julekalender 2018

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Service 24/7 i hele verden

Schneider Electric lancerer intelligent maskinstyring i industrien

Se video: Boschert-Gizelis sætter personlig rekord med en 12-meters kantpresser!

Fremtidsplaner: Vi skal erobre mejeribranchen

Mezzanin giver 25 % mere lagerplads hos Jysk Firmatøj

Kørerampe til containere

Superior

Intelligente drevsystemer til den digitaliserede produktion

Så er vi igang på FoodTech messen - kig forbi!

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Trækfri og kondensfri ventilation

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Drypoint adsorptionstørrere

Stærkt og kosteffektivt I/O-modul til brandspjæld

Ejner Hessels valg af lagerautomat er igen faldet på ClassicMat™ – og det e...

Siemens TIA-portal: Hvordan benytter jeg nye enheder med ældre versioner af...

Oplev PALOMAT® på dette års FoodTech messe

Send til en kollega

0.289