23948sdkhjf

Endnu flere millioner til Too Good To Go

Nu skal hurtigtvoksende madspilds-app ud til nye lande
Madspilds-app’en Too Good To Go fortsætter med at tiltrække store millionbeløb fra pengestærke investorer.

For et års tid siden kunne virksomheden fortælle, at den havde sikret sig 21,5 millioner kroner i ny investor-kapital - og nu har ejerkredsen tilført yderligere 30 millioner kroner i frisk kapital, skriver Finans.

Kapitalindsprøjtningen skal ifølge mediet bruges til at indtage flere end de otte lande, hvor madfirmaet allerede er til stede

- Pengene skal bruges på at fortsætte den vækst, som vi skabte fundamentet for i 2017. Vi er for nylig gået ind i Holland og Belgien. Nu skal vi åbne i Spanien og et par yderligere lande, siger Too Good To Go-direktør Mette Lykke til Finans.

Hun peger på, at selv om Too Good To Go sidste år havde et underskud på næsten 22 millioner kroner, så følger virksomheden sin plan - en plan, der kræver investeringer og masser af nye medarbejdere. På lidt over et år er antallet af ansatte således steget fra 20 til 160.

Ejerkredsen består - ud over stifterne - af blandt andre it-milliardæren Preben Damgaard, Endomondo-grundlæggeren Mette Lykke og Lind-familien fra typehusfirmaet Lind & Risør.

Too Good To Go, der blev stiftet i 2015 af en håndfuld danske venner, gør det muligt for alle og enhver at købe overskydende mad fra lokale restauranter, caféer, hoteller, dagligvarebutikker og bagerier for ned til 20 kroner for et måltid. Typisk mad, som kort før lukketid er i fare for at blive smidt ud.

Siden lanceringen i Danmark er app'en også etableret i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Norge, Schweiz, Australien, Holland og Belgien. I alt er der nu over tre millioner brugere og cirka 5.000 tilmeldte forretninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094