Avis: Bøfkæden Mash stiler mod at blive solgt

Direktør siger dog, at der ikke er en decideret proces i gang

Ejerne af bøfkæden Mash er gået i gang med at lede efter en eventuel køber til den ekspansionsivrige kæde, erfarer Børsen.

Konsulentfirmaet Deloitte er således ifølge avisen hyret til at afsøge markedet på vegne af direktør og hovedejer Jesper Boelskifte. Deloitte skal angiveligt se nærmere på, om der kan findes mulige nye ejere eller partnere.

Ifølge Børsens oplysninger er det planen, at Mash skal præsenteres for potentielt nye ejere som et selskab med en plan om at åbne et større antal nye restauranter.

Jesper Boelskifte afviser dog, at der er sat en decideret proces i gang. Han oplyser, at der på nuværende tidspunkt ikke bliver ledt aktivt efter en partner.

- De seneste mange år har vi haft råd til at ekspandere selv, og det har vi stadigvæk på nuværende tidspunkt, siger han til Børsen.

Mash blev grundlagt i 2009 og har i dag otte restauranter i Danmark, en i London og to i Tyskland. Restauranterne er samlet i selskabet Copenhagen Concepts, som i 2017 havde et underskud på 3,4 millioner kroner efter flere år med overskud.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Hygiejnen halter igen hos Graasten Salater

Bøde og politianmeldelse til bageri

Orkla køber egne aktier tilbage

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Royal Unibrew køber op i Frankrig

Too Good To Go runder fem millioner reddede måltider

Nyhedsbrev

DTU har fundet leder til nyt Foodlab

Nyt destilleri snart klar med snaps

Køb af baconkæmpe er på plads

Stiftere siger farvel til Rawbite

Kun en enkelt af de tre idémænd bliver hos nøddebar-producenten

Sall Whisky Distillery har huset klar

1

Michelin-kok laver ny restaurant i sin egen stue

Mille Food har købt en ny fabrik

2

Kæmpestor stigning i dansk quinoa-dyrkning

Dan Cake med stor million-forbedring

Kult-burgerbar genåbner: Burgerne bliver som før i tiden

’’Wayne’s World’’ åbner i samme lokaler som for 11 år siden

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

"Verdens bedste bøffer" kommer fra Slagelse

Kartoffelmel er guld værd

Listeria: Også Lidl kalder søde majs retur

Ugens rokader i toppen af fødevarebranchen

Vilde iværksættere tester fødevarer på Food Festival

Nemlig.com vil have sin del af madkasserne

VM med til at forgylde Micro Matic

Den fynske øltappe-ekspert nærmer sig to milliarder i omrætning

Frikadellepølsegas værre end først antaget

Hedebølge-tomater får nyt liv i ny madspilds-ketchup

Street food klar i Fredericia

Økologiske øl bliver mere og mere populære

Lidl lancerer nye planteprodukter

En million kroner til fyrede fra Scanflavour

Mild fugleinfluenza fundet i andebesætning

Halv million skal hjælpe Arla-fyrede

Kvindelig kok sejrede i Gudhjem

Hjemmelavet ret til herrefrokost gav pølseforgiftning

Erhvervsminister bliver ny direktør for Dansk Erhverv

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Se alle Medlemmernes egne nyheder

HN Group A/S udstiller på FachPack messen i Nürnberg

Christian er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

Intern Auditor Kvalitet

Mezzaniner udgør platformen for indretningen i Skanderborg Ungdomsskole

Er dine filtre klar til sommerferien?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

IATF 16949:2016 Specialist Transition

IATF 16949:2016 Specialist

Risk Management

Regenerative servomotorstyring op til 220kW

PKI Supply ønsker god sommer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Sådan gik det GTS-nettet i 2017

ISO 13485:2016 Opgraderingsseminar

Energieksperter slutter sig til Synergi

HF udvider med endnu en stærk kabelpartner

Skab tillid med klima ikon

Ny griber til samarbejdende robotter

Lille speciallås stor fleksibilitet

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

ISO 9001:2015 Opgraderingsseminar

Danske virksomheder har forbedret deres internationale konkurrenceevne, men...

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Endnu flere mobile robotter hos Gibotech

Send til en kollega

0.245