23948sdkhjf

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

De har været med gennem alle årene

Tre trofaste medarbejdere bliver nu en del af ejerkredsen i Restaurant Flammen, der driver 14 restauranter i Danmark og én i Hamburg.

Flammen er stiftet og hovedsageligt ejet af familien Sunddal, som har udvidet ejerkredsen med Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund. Sidstnævnte er fætter til Martin og Kristina Sunddal, de to voksne børn i ejerfamilien.

Det skriver JydskeVestkysten, som også fortælller, at de tre nye medejere alle har været med siden den første Flammen-restaurant blev åbnet i Kolding i 2009, blandt andet som tjenere.

- Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmest sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vore gæsters og medarbejderes oplevelser i vores restauranter. Vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften, når vi træffer beslutninger. Dernæst er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen i en pressemeddelelse.

Allan Sunddal er i dag ansat på Flammens servicekontor og har den daglige sparring med de 15 restauranters såkaldte Kitchen Managers. Buster Larsen står i spidsen for Flammen Academy, som skal sikre medarbejdernes udvikling og uddannelse. Og Christian Lund har siden 2015 været HR-chef og udgør i dag en del af virksomhedens ledelse.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Døde kakerlakker i bagerbutik

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Hartmann vokser på kerneforretningen

Nyhedsbrev

Smartbake: Patent giver ro i maven

Online Avis Arkiv

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Carsoe køber op

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Ugens grin: Den effektive maler

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

Brødfabrik ramt af bittesmå metalstykker i brødet

22 nye Netto-butikker på vej næste år

I næste måned åbner Netto sin butik nummer 500 i Danmark

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineering A/S

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejnekontrol

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Deltag i vores kundetilfredshedsanalyse >>

PUMPEGRUPPEN A/S udstiller på FoodTech

Høj præcision og sikkerhed med RON dynamometre

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mød PanPac på Foodtech 2018

Kompakte slæberinge til høj performance miljøer

WEBINAR: Om brugen af optisk måling til vibrationsanalyse

Send til en kollega

0.278