DTU har fundet leder til nyt Foodlab
Han er kendt for at eksperimentere og være kreativ
Det oplyser Danmarks Tekniske Universitet.
DTU Skylab har ansat Roberto Flore som projektleder i Foodlab, der åbner i nye lokaler 24. september. Han er kendt for sit kreative og eksperimentelle arbejde med udvikling af nye fødevarer og produktionsmetoder.
Roberto Flore kommer fra en stilling som leder af kulinarisk forskning og udvikling i den selvejende organisation Nordic Food Lab, som oprindeligt blev etableret af Noma-køkkenchef René Redzepi og Claus Meyer, og som har været en del af Københavns Universitets Institut for Fødevarevidenskab.
Ifølge DTU har Roberto Flore opnået international anerkendelse for sin humanistiske tilgang kombineret med en dyb udforskning af kulinariske teknikker fra hele verden. Derudover er han kendt som medredaktør af en bog om spiselige insekter, "Edible Insects in Sustainable Food Systems".
Det nye Foodlab i Lyngby skal efter planen være et madeksperimentarium, hvor de studerende kan teste, smage og udvikle nye fødevarer.