23948sdkhjf

Københavns Madhus får ny direktør

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Hans Christian Smed tiltræder 1. september

1. september tiltræder 49-årige Hans Christian Smed som ny direktør for Københavns Madhus, der de seneste 10 år har været med til at skabe forandringer i de offentlige måltider.

Han afløser Anne-Birgitte Agger, som stoppede i januar for at blive direktør for Hotel & Restaurantskolen i Valby.

Hans Christian Smed har baggrund i detailhandlen og har siden 2006 været en del af ledelsen hos Roskilde Festival, senest som divisionschef for Salg & Partner. Hos Roskilde Festival har han været med til at fremme økologi, bæredygtighed og gastronomisk kvalitet af festivalens mad og drikkevarer, der i 2017 nåede 90 procent økologi.

- Jeg forlader et drømmejob og en fantastisk organisation, men gør det med en rigtig god fornemmelse i maven. Hos Roskilde Festival har vi bevist, at økologi, bæredygtighed og forretningsudvikling kan lykkes, hvis man i fællesskab sætter nogle konkrete mål, siger den nye madhusdirektør.

- Jeg glæder mig til at sætte mine erfaringer herfra i spil i en ny sammenhæng og i et hus, der har spillet en stor rolle i udviklingen af mad og måltidskvalitet i Danmark. Jeg håber at kunne bygge oven på Københavns Madhus’ eksisterende visioner, og jeg ser frem til at formidle disse i fællesskab med de 40 ildsjæle i huset.

- Vi skal udvikle nye forretningsområder, både offentligt og privat, der kan forene mission, sund økonomi og en organisk vækst. Jeg glæder mig til at bringe København og andre danske byer i top, når det gælder måltidets betydning for samfundets udvikling og bæredygtighed, tilføjer han.

Bestyrelsesformand for Københavns Madhus Rasmus Kjeldahl konstaterer, at det har været afgørende for bestyrelsen, at Københavns Madhus forbliver et kraftcenter for udviklingen af mad og måltider.

- Med Hans Christian Smed som ny direktør har vi de bedste muligheder for at understøtte fremtidens dagsordener på området. Fremtidens bæredygtighed på måltidsområdet hviler ikke bare på mere økologi, men i lige så høj grad på maddannelse, sunde madvalg blandt vores unge, mindre madspild, klima og fokus på socialøkonomi. Hans Christian Smeds stærke netværk, resultater og ledelsesstil passer godt til Københavns Madhus’ grundlæggende værdier. Han er som leder kendt for sit store drive og fokus på innovation, og for at realisere visioner og gode ideer på et sundt forretningsmæssigt grundlag. Egenskaber, som vi ser frem til, at han bringer til bordet hos Københavns Madhus, siger Rasmus Kjeldahl.

Københavns Madhus er en almennyttig, erhvervsdrivende fond, der arbejder for at sikre gode måltider til alle. Siden 2007 har Københavns Madhus udført kvalitetsløft og økologisk omlægning af cirka 1.300 køkkener på landsplan.

Fonden er hovedarkitekten bag Københavns Kommunes måltidsordninger og har blandt andet sikret, at Københavns 900 offentlige køkkener i 2015 nåede en økologiprocent på 88.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Kartoffeldirektør er pludselig væk

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Konkursramt bryggeri brygger igen

Sprøjterobot er prøveklud

Odense Marcipan har sat ny robot ind i produktionen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Bagerkæden Emmerys må sluge endnu et milliontab

Underskuddet næsten fordoblet trods mere service

Nyhedsbrev

Gastronomi og fødevarer skal skabe udvikling

Online Avis Arkiv

Første madkollektion fra Søstrene Grene

1

Too Good To Go redder Naturli's "ulovlige" plantedrik

Santa's Man Boobs og alle de andre juleøller

I år er der rekordmange julebryg fra de danske bryggerier

Nye målinger gør Kelsen klogere på dej

Stort salmonellaudbrud: Mindst 28 syge

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Cocktail-leverandør er seksdoblet på få år

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Alternativet vil gøre et kilo rødt kød 17 kroner dyrere

I dag koster et kilo hakket oksekød cirka 60 kroner. Den pris vil Uffe Elbæk i klimaets navn hæve til 77 kroner.

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

Jensens Bøfhus henter direktør hos konkurrent

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Millionerne flyder i Enorms insektprojekt

Medejer har indtil videre investeret cirka 30 millioner kroner

Fiskekonges millionformue bliver nu fordelt

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Fluemad: Enorm interesse for Lasses larver

Hundredevis dukkede op til indvielse af larvestalde på black fly-day

Gennembrud: 80 millioner skiver pepperoni på vej til Kina

Masser af Tulip-pepperoni ender på kinesiske Pizza Hut-restauranter

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Fra fødevarerester til merværdi

Færre danskere laver mad fra bunden

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Nyt magasin skal booste dansk gastronomi

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Hov - der var foliebakkestykker i rugbrødet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Søger du en ekspert i EPLAN Electric P8?

Lær at arbejde med punktskyer i Inventor og AutoCAD.

Kæmper du med statisk elektricitet?

Så kaster vi los med butterflyventilen GEMÜ 480 Victoria

Tyverisikret cykelparkering

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

10. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

ROTEX elastisk klo-kobling

AF Packaging Solutions

HOT-Seal - folie til forsegling af bægre og spande - forhandles af Salicath ApS

9. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

8. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Hos PRO-CONSULT ved man aldrig, hvad der kommer ind ad døren.

PanPac udvider medarbejderstaben

Veloverstået Foodtech messe 2018

Smart Automation - Nyt domicil

25 år med GEMÜ-flervejs-ventilblokke

Er du vinterklar?

Live-webinar: Festo Automation Suite

Det er jul - det er cool - og Bürkert er i gavehumør

Øget efterspørgsel = flere medarbejdere

Kom godt i gang med at bruge Inventor

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

7. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

40 år med fokus på brugernes behov

Send til en kollega

0.689