23948sdkhjf

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder
Hos bolchefabrikanten Bolcheriet vurderer indehaver Thomas Touray, at han og medarbejderne nu er oppe på at fremstille cirka 100 tons bolcher og slikkepinde om året - og det skyldes ikke mindst, at Bolcheriet har særdeles stor succes med virksomhedens såkaldte logobolcher.

Det er bolcher med indbygget sukkerlogo eller -tekst i midten, og Thomas Tourays evner i den kategori har givet masser af små og store kunder, med navne som Audi, BMW, Mærsk og Georg Jensen blandt de prominente.

- Vi er rigtig, rigtig kendt for at kunne lave svære logobolcher. Det er håndværk - og lige som med så mange andre ting er det bedst at få fat i en dygtig håndværker, konstaterer Thomas Touray uden at lyde det mindste pralende.

Han oplyser, at BornholmerFærgen nok er den største aftager af de særlige bolcher - men peger på, at færgebolcherne måske hænger i en tynd tråd, nu hvor Molslinjen snart overtager den bornholmske færgerute.

- Vi har konstant travlt

Molslinjen må meget gerne også købe logobolcher; til gengæld er der en hel del andre, der ikke får lov at komme på kundelisten:

- Vi vil ikke ind i de store detailkæder. De har forsøgt, men vi har sagt nej, fordi vi er dumme, siger den anden halvdel af bolcheparret Touray, Mariam.

- Nej, det handler mere om, at vores bolcher ikke lige pludselig skal være billigt til salg i for eksempel Netto. Vores kunder er typisk specialbutikker, og de store kæder vil jo gerne have presset priserne, hvis de bestiller store mængder, nævner hun.

Heller ikke eksport er der meget af hos Bolcheriet.

- Vi prøver at begrænse eksporten. Vi har lidt salg til Tyskland, Norge og Holland, men faktisk har vi rigeligt travlt med at følge med efterspørgslen her i Danmark. Vi har konstant travlt, fastslår Thomas Touray.

Han og hustruen er nu selv ude om det. For eksempel bruger de hver uge en hel del tid på at fylde deres tre bolcherier med børn og voksne, som kan komme indenfor og lave deres egne slikkepinde. Mandag og onsdag foregår det i Løkken, tirsdag i Skagen og fredag i Svaneke på Bornholm - hver gang med Mariam Touray som showmaster og garant for "fis og ballade", som hun kalder det.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.875