23948sdkhjf

Smartbake skifter til måltidskasse-ekspert

Bagerikoncernen har indgået millionaftale med RetNemt
Bagerikoncernen Smartbake har indgået et strategisk samarbejde med måltidskasseleverandøren RetNemt, som fremover skal stå for at levere Smartbakes produkter til private husholdninger. Dermed lukker bagerikoncernen ned for sit eget direkte salg til private.

Aftalen er et nyt skridt i et strategiskifte, som også omfatter Smartbakes nylige opkøb af den økologiske brødproducent Faber Brød, der leverer til en lang række hoteller, restauranter og cafeer i København.

RetNemt er en af Danmarks største leverandører af måltidskasser, og der er store forventninger til det kommende samarbejde, som træder i kraft senere i denne måned.

– Vi har over de seneste seks måneder arbejdet på at komme ind på måltidskassemarkedet, og allerede efter første møde med RetNemt var der ingen tvivl om, at de kunne være en drømmepartner og -kunde for os. De har spændende visioner for fremtiden, er professionelle i alt ,hvad de gør - og så leverer RetNemt over 50.000 måltidskasser til danskerne hver eneste uge. Vi kommer derfor til at øge vores salg ganske betragteligt, og jeg glæder mig meget til vores nye samarbejde, siger Karsten Leed, partner og salgsdirektør i Smartbake Bakery Group.

Hos RetNemt Måltidskasser siger direktør Klaus Toft Nørgaard om det nye samarbejde:

– For vores mange kunder er færdig dej, der nemt forvandles til lækkert, friskt brød ,en gevinst, der samtidig sparer tid. Det er en løsning i stil med måltidskasserne, som ikke kan købes i almindelige butikker, og vi kan hjælpe vores tidspressede kunder med endnu en udfordring i hverdagen. Fra vores testsalg ved vi, at mange kunder over hele landet værdsætter levering af dejkasserne, og dermed passer Smartbake perfekt ind i vores eksisterende koncept.

Farvel til privatmarkedet
Smartbake Bakery Group siger med dette skridt helt farvel til privatmarkedet.

– Vi stiftede selskabet med ambitionen om at innovere bageribranchen, og med vores nye aftale med RetNemt kan vi nu i endnu højere grad fokusere på at udvikle nye produkter og spændende løsninger for vores kunder og partnere. RetNemt-aftalen har derfor været en vigtig milepæl for os, og jeg er sikker på, at vi sammen kommer til at levere nogle rigtigt spændende produkter til RetNemts kunder. Vi har dermed sagt farvel til privatmarkedet og retter nu entydigt fokus mod danske erhvervskunder i Danmark - og fra 2019 også svenske og norske, siger Steffen Bagge, medstifter og bestyrelsesformand i Smartbake Bakery Group.

Smartbake Bakery Group blev stiftet i maj 2017. Det begyndte som en onlineforretning til private, men er siden vokset til en produktionsvirksomhed med fokus nu udelukkende på B2B-markedet. I foråret 2018 fik Smartbake eksterne investorer ind og investerede samtidig i nye, moderne produktionshaller i Hasselager uden for Aarhus. Derudover købte Smartbake som nævnt den økologiske brødproducent Faber Brød.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078