23948sdkhjf

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Indehaveren af cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder i Albertslund, Lone Larsen, kan i denne måned fejre 20 år som selvstændig madleverandør.

Lone Larsen var 39 år, da hun i august 1998 etablerede sin virksomhed. Hun var kantinebestyrer hos Olivetti og blev tilbudt at overtage IT-virksomhedens kantine på hovedkontoret i Ballerup.

Det er siden da vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private. Kejserindens Gryder er i dag en familievirksomhed, som både Lone Larsen, hendes mand Steen Larsen og datteren Bettina Sundstrøm er en aktiv del af.

Allerede kort efter at have overtaget Olivetti-kantinen drev Lone og Steen Larsen kantiner for flere virksomheder på flere lokationer. Det gav dem en stribe værdifulde erfaringer:

- Man skal aldrig være økonomisk afhængig af én kunde, fortæller Lone Larsen med henvisning til, hvordan ægteparret erfarede rådet på den hårde måde, da Olivetti, der dengang stod for 75 procent af omsætningen, måtte opsige samarbejdet, da Olivetti blev købt op.

Ønsket om at udvikle forretningen fik Lone Larsen til at dreje Kejserindens Gryder væk fra kantinedriften og over mod catering og frokostordninger. Siden fulgte en øget interesse for festmad, som I dag fylder cirka halvdelen af forretningen. Virksomheden har i dag 26 medarbejdere og en egenkapital på 2,7 millioner kroner i regnskabsåret 2017.

Selv om Lone Larsen til daglig er ansigtet udadtil som "Kejserinden" i cateringfirmaet, er det husbonden Steen, der står over gryderne derhjemme.

- Jeg laver mad til alle andre hver eneste dag, så når jeg har fri, er der andre, der må tage over, konstaterer Kejserinden.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Døde kakerlakker i bagerbutik

Sun Lolly-producent køber op i Kina

Nyhedsbrev

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Online Avis Arkiv

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Hartmann vokser på kerneforretningen

Smartbake: Patent giver ro i maven

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Carsoe køber op

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineering A/S

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejnekontrol

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Deltag i vores kundetilfredshedsanalyse >>

PUMPEGRUPPEN A/S udstiller på FoodTech

Høj præcision og sikkerhed med RON dynamometre

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.3