23948sdkhjf

Millioninvestering i Tulips konservesfabrik

De kommende år investerer Tulip 60 millioner i konservesfabrikken i Vejle. Det skal sikre lave produktionsomkostninger og dermed bevare jobs i Danmark.
Investeringer i 3 nye pakkelinjer sikrer, at Tulips konservesfabrik i Vejle har koncernens laveste produktionsomkostninger. Det er også en forudsætning for at holde arbejdspladserne i byen på sigt:

- I perioder har vi haft svært ved at følge med efterspørgslen, og så har vi outsourcet dele af produktionen. Men fabrikken her har en høj automation, og vi kan ikke producere billigere andre steder, siger fabrikschef Keld Nielsen til Vejle Amts Folkeblad.

I dag er der ca. 300 ansatte ved fabrikken i Vejle, hvorfra der eksporteres til 83 lande, herunder Japan, Korea, USA og England.

Omfattende investeringer de kommende år
De nye pakkelinjer er den del af en investering på 60 mio. kr., som er fordelt over 2011 og 2012, på fabrikken i Vejle.

Med en kapacitet på 360 stk. pakkede konservesdåser i minuttet, svarende til 54 ton dagligt, kan én af de nye linjer erstatte to gamle.

De pakkelinjer vil endvidere gøre produktionen mere fleksibel, da det er lettere er skifte omstille pakkemaskinerne fra en etikette og emballage til en anden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093