23948sdkhjf

Rejsegilde på Co-Ro’s ”Powerhouse”

Det globale saftfirma Co-Ro har netop haft rejsegilde på deres nye hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.
Co-Ro, der står bag frys selv-isen Sun Lolly og kendte læskedrikke som Sunquick og Suntop, har netop haft rejsegilde på deres nye hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.

Søren Holm Jensen, der er CEO i Co-Ro, holdt torsdag tale for mere end 200 fremmødte – blandt andet ansatte, rådgivere og arkitekter.

Læs også: Det er blevet svært at være sød

- Velkommen til vores “nye hus” – vores innovative ”powerhouse”. Her vil vi med vores friske og lækre produkter gøre vores allerbedste for at udvikle nye fantastiske produkter, som frembringer en WOW-effekt, sagde Søren Holm Jensen blandt andet i sin tale.

Vil indtage flere markeder
De fremmødte kunne hygge sig med traditionelle danske smørrebrød og cocktails lavet af Co-Ro’s egne produkter. Dagen bød naturligvis også på en guidet tur i den nye bygning, som ventes at stå helt færdig i andet kvartal i 2019.

- Vi vil ud på flere markeder end i dag, men det kræver nye produkter, som forbrugerne skal kunne nyde i alle typer forbrugssituationer. Med byggeriet vil vi skabe moderne rammer om vores virksomhed, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger og landegrænser for at skabe en dynamisk fremtid for Co-Ro, sagde administrerende direktør Søren Holm Jensen tilbage i 2017, ifølge Frederiksborg Amts Avis.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094