23948sdkhjf

Danpo køber op i Rokkedahl

Overtager 51 procent af ejerskabet i næsten nyt nordjysk slagteri

Rokkedahl indviede slagteriet i Kølby ved Nibe i foråret 2017 under selskabet Rokkedahl Food ApS. Nu overtager Danpo aktiemajoriteten i selskabet. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Der er tale om et moderne slagteri særligt bygget til at håndtere økologiske og fritgående kyllinger.

Rokkedahl-familien driver også Rokkedahl Landbrug A/S, der tidligere sendte 10 millioner kyllinger om året til andre slagterier, men nu slagter hele bunken selv. Der er tale om produkter, der sælges til højere piser i detailhandlen under varemærker som Rokkedahl Kylling, Himmerlands Kylling og Limfjordskylling.

- Vi ser et rigtigt godt match mellem Danpo og Rokkedahl. Vi har samme strategi og tanker omkring dyrevelfærd og premiumkyllinger. Vi vil gerne sælge flere af disse kyllinger til danskerne, og det tror vi, at vi bedre kan gøre sammen end hver for sig, siger Mark Hemmingsen, administrerende direktør i Danpo, til Nordjyske.

Kyllingekoncernen håber meget på markedet for kyllinger, der er opdrættet under høje standarder for dyrevelfærd.

Fremover skal alle økologiske og fritgående kyllinger fra både Danpo og Rokkedahl slagtes på anlægget i Kølby. Hvis det lykkedes med at øge salget af premiumkyllinger, er der udsigt øget beskæftigelse på slagteriet, oplyser Mark Hemmingsen.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109