23948sdkhjf

Coop klar med levering af mad til døren om søndagen

Fra 2. september kan forbrugere i de fleste store byer i Danmark få leveret deres dagligvarer fra Coop direkte til døren hver søndag.

Det skriver Coop i en pressemeddelelse. 

Det er online supermarkedet Coop.dk MAD, der udvider sin service til bl.a. Aarhus, Odense og Aalborg.

Hidtil har man kun kunnet få leveret i hovedstadsområdet om søndagen.

- I dag er mandag vores største dag, hvor flest forbrugere ønsker at få leveret deres varer. Men erfaringen fra København viser, at stadig flere ønsker den bekvemmelighed det er at få varerne i løbet af søndagen, så den kommende uges indkøb er på plads, når ugen begynder, siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Stadig flere danskere køber nu fast dagligvarer på nettet.

Ifølge FDIH e-handelsanalysen, juni 2018, fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), køber 8 procent ugentligt fødevarer på nettet.

Det er en stigning på 15 procent i forhold til året før. Og i undersøgelsen svarer 35 procent, at de vil købe mere på nettet i fremtiden.

- I øjeblikket er det især børnefamilier i de største byer, der handler hos os. Forklaringen er bekvemmeligheden; at det er nemt og at de sparer tid. Vi forventer, at det kommer til at brede sig langt mere over de kommende år – i takt med at flere oplever, at de får høj kvalitet på en nem måde til en god pris. Med søndagslevering over det meste af Danmark, tager vi et stort skridt for at gøre det nemmere for flere danskere, siger Morten Viktor. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109