23948sdkhjf

Indslev Bryggeri reddet på målstregen

Ny ejer overtager det konkursramte bryggeri
Det fynske Indslev Bryggeri, der i sidste uge blev erklæret konkurs, fortsætter med Bryggeriet Vestfyen fra Assens som ny ejer. Det skriver fyens.dk.

Bryggeriet Vestfyen overtog konkursboet tirsdag og fortæller ifølge fyens.dk, at man viderefører produktionen i Indslev. Det betyder, at en håndfuld arbejdspladser, der ellers var truet, forbliver i Indslev.

- Vi fik en opfordring til at undersøge mulighederne for at overtage bryggeriet. I den efterfølgende dialog stod det klart for os, at bryggeriet med sin stolte historie, spændende sortiment og kompetente medarbejdere har et potentiale, som vi kan realisere sammen med vores nye, dygtige kolleger på Indslev Bryggeri, siger Poul Mark, der er administrerende direktør hos Bryggeriet Vestfyen, ifølge fyens,dk.

Den nye ejer ser gode muligheder i at bevare det sortiment af unikke hvedeøl, der i mange år har givet Indslev Bryggeri et godt navn på specialøls-markedet.

Indslev Bryggeri har hidtil været ejet af Anders Busse Rasmussen, som selv indgav konkursbegæringen efter flere år med underskud. Han etablerede bryggeriet for 12 år siden - i bygninger, som Anders Busse Rasmussens oldefars bror byggede i 1887 til bryggeriformål.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078