23948sdkhjf

Bryggeridirektør er skuffet over salget til Vestfyen

Han mister selv knap 10 millioner på konkursen
Direktøren for det konkursramte Indslev Bryggeri, Anders Busse Rasmussen, er utilfreds med, at konkursboets kurator har solgt bryggeriet til Vestfyens Bryggeri. Han mener, at andre potentielle købere ikke har fået en fair chance for at byde på bryggeriet. Det skriver Fyens Stiftstidende.

-Jeg har arbejdet intenst på at finde den nødvendige kapital for at kunne overtage boet og genåbne bryggeriet og har har fået en fantastisk opbakning. Men jeg nåede aldrig at give mit bud til kurator, før jeg hørte, at Bryggeriet Vestfyen havde overtaget det, siger Anders Busse Rasmussen til avisen. Han tilføjer, at han er bekendt med, at flere andre har afgivet større bud til kurator end det, Bryggeriet Vestfyen har givet.

Ifølge Fyens Stiftstidende mister den nu tidligere bryggeriejer selv næsten 10 millioner kroner i forbindelse med konkursen.

Kurator Mads Danielsen fra Codex Advokater i Vejle afviser, at salget til Vestfyen er kritisabelt:

-Det handler ikke kun om et rent budtal, der er mange elementer i en sag som den her. Og jeg står selvfølgelig inde for, at Bryggeriet Vestfyen er kommet med det bedste bud. Det har de toneangivende kreditorer også været enige med mig i, ellers havde vi ikke solgt til den side, siger Mads Danielsen til Fyens Stiftstidende. Han gør opmærksom på, at det er afgørende med en fødevarevirksomhed, at salget går stærkt, hvis virksomheden skal bevare mest muligt af dens værdi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094