23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Vejle-souschef vandt Hotdog DM

Gourmethotdog med hemmeligt krydderimix tog titlen

Traditionen tro blev vinderen af Hotdog DM kåret som led i den aarhusianske Food Festival, der blev afviklet i weekenden - og hæderen gik denne gang til Lasse Starup Petersen, der er souschef på Restaurant MeMu i Vejle.

13 af landets bedste kokke, slagtere og pølsemagere kæmpede i år om titlen.

Til TV Syd fortæller Lasse Starup Petersen, at forberedelserne gik i gang, straks da Restaurant MeMu tilmeldte sig konkurrencen:

- Vi har haft nogle tests, og det er gået i en helt anden retning, end vi troede, det skulle. Kokke som os tænker ikke på andet end mad, siger souschefen fra den vejlensiske Michelin-restaurant.

Andenpladsen gik til Formel B fra København, mens Textur fra Aalborg tog tredjepladsen.

Ingredienserne i vinder-hotdoggen:

Pølse af tungsvin, Gammel Knas-ost, timian, saltsyltede citroner og hemmeligt krydderimix (produceret i samarbejde med Als Pølser)

Friteret MeMu-hotdogbrød

Blåskimmelcreme

Chipotle-mayonnaise

Løvstikke-mayonnaise

Creme på bagte skovæbler

Confiteret citron

Sennepskorn kogt i æbleeddike

Kapers lavet på vild brøndkarse

Ristede hvidløg

Timian

Hotdoggen blev serveret med hvid chokolademælk - tilsmagt med pebermynte fra Lasse Starup Petersens forældres have, fortæller TV Syd.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web04