Vejle-souschef vandt Hotdog DM
Gourmethotdog med hemmeligt krydderimix tog titlen
13 af landets bedste kokke, slagtere og pølsemagere kæmpede i år om titlen.
Til TV Syd fortæller Lasse Starup Petersen, at forberedelserne gik i gang, straks da Restaurant MeMu tilmeldte sig konkurrencen:
- Vi har haft nogle tests, og det er gået i en helt anden retning, end vi troede, det skulle. Kokke som os tænker ikke på andet end mad, siger souschefen fra den vejlensiske Michelin-restaurant.
Andenpladsen gik til Formel B fra København, mens Textur fra Aalborg tog tredjepladsen.
Ingredienserne i vinder-hotdoggen:
Pølse af tungsvin, Gammel Knas-ost, timian, saltsyltede citroner og hemmeligt krydderimix (produceret i samarbejde med Als Pølser)
Friteret MeMu-hotdogbrød
Blåskimmelcreme
Chipotle-mayonnaise
Løvstikke-mayonnaise
Creme på bagte skovæbler
Confiteret citron
Sennepskorn kogt i æbleeddike
Kapers lavet på vild brøndkarse
Ristede hvidløg
Timian
Hotdoggen blev serveret med hvid chokolademælk - tilsmagt med pebermynte fra Lasse Starup Petersens forældres have, fortæller TV Syd.