23948sdkhjf

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse
Randers-kokken Kevin Pindstrup Nielsen har på få år formået at skabe en blomstrende forretning med nordisk cateringmad i gourmetklassen.

I 2014 åbnede han som 24-årig sit firma med navnet Norevent i en gammel slagterforretning i det nordlige Randers, og siden da er det gået stærkt: Antallet af kunder har næsten konstant været støt stigende, og Kevin Pindstrup Nielsen regner med snart at kunne hyre en kok. I forvejen har han ansat en caterelev. Det skriver Randers Amtsavis.

- Jeg var meget optimistisk, da jeg startede konceptet tilbage i 2014, men jeg havde alligevel aldrig turdet håbe på, at eventyret ville blomstre sådan, siger Kevin Pindstrup Nielsen til avisen.

Han flytter, formentlig inden nytår, Norevent fra den gamle slagterforretning til nogle større lokaler med et større køkken. Alt i alt er der lagt op til tre gange så meget plads.

Ud over sine cateringaktiviteter og såkaldte takeaway-tapas har Kevin Pindstrup Nielsen også indført konceptet "private dining", hvor han kommer hjem til kunden og tilbereder, anretter og serverer maden og rydder op efter sig.

Desuden tilbyder han tilbyder såkaldte "gastrokurser", hvor eksempelvis madklubber og virksomheder kan komme og prøve kræfter med tilberedning af gourmetmad, nævner amtsavisen.

Inden han åbnede Norevent, var den unge madekspert blandt andet kok og souschef på Fladbro Kro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094