Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Kæden satser på næsten at fordoble antallet af restauranter

Efter at have eksisteret i 11 år er den københavnske burgerkæde Halifax Burgers nu oppe på 11 restauranter - men det er slet ikke nok for indehaverne Ulrich Bøving Dehler og Peter Bækbo Ahn. De vil inden udgangen af 2020 op på 20 restauranter, skriver Finans.dk.

Restaurant nummer 11 åbnede for nylig i Roskilde, og Halifax Burgers har også næsten nye restauranter i Lyngby, Hillerød og Køge samt mere etablerede på syv københavnske lokationer.

- Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020, siger Ulrich Bøving Dehler ifølge Finans.dk.

Han nævner, at de nylige fire åbninger uden for København var en vigtig test af, om konceptet ville holde i mindre byer end København - en test, som altså har givet mod på at fortsætte ekspansionen.

Som led i planerne om mere vækst har virksomheden opdateret sit centralkøkken, hvor alle ingredienser udover oksekød og ost produceres fra bunden af. Centralkøkkenet kan ifølge Finans.dk levere 10 gange så meget, som kæden sælger i dag.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Heinz er på vej med Mayochup

Foodservicebranchen vokser videre

Triple A scorer ny kæmpekontrakt

Ugens grin: Den ansvarsfulde medarbejder

Store virksomheder vil i seng med iværksættere

Nyhedsbrev

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Online Avis Arkiv

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hungry er på pengejagt

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Mere dansk mad på vej til Japan

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Indflytningsklart beboelsesmodul med 2 rum og fælles bad/toilet

Nationalt innovationsnetværk sikret og forbliver i Esbjerg

Modula lagerautomater, nu i Danmark

RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Med IP Maskiner til EuroBlech 2018 i Hannover!

6 stk. VETTER Meister M svingkraner med elektrisk krøj leveret til Alfa Laval i Søborg.

Pro-Consult bliver tilkaldt af en kunde

Miniature gear fra ZF Danmark

Er der forurenende stoffer i din trykluft?

CE-Forum: CE-specialisters opdatering og efteruddannelse

Brug Bürkert resistApp og få styr på kemisk resistens i din automationsløsning

Smukke solceller på Jagtens Hus ved Kalø Bugt

Derfor skal du besøge verdens største WindEnergy messe!

Alle har ret til friske frikadeller

Kursus i værktøjsmodulet PPAP

Bull Salicath ApS

RASCH forhandles af Salicath ApS

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebel...

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

Send til en kollega

0.224