23948sdkhjf

Karen Hækkerup stopper i Landbrug & Fødevarer

Karen Hækkerup stopper som administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer efter fire år på posten

Efter fire år som administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer stopper Karen Hækkerup ved udgangen af september i rollen. Efter mange år som folketingspolitiker, minister og senest direktør, ønsker hun at bruge mere tid på familien.

- Det har ikke været nogen let beslutning, og den har været længe undervejs. Alligevel går jeg med et smil på læben. Jeg har prøvet at tage springet før, da jeg forlod politik. Nu går jeg fra et absolut topjob. Men som da jeg gik ud af politik, var der noget andet jeg virkelig havde lyst til. Det er der også nu, hvor jeg har brug for at hellige mig min familie, siger Karen Hækkerup.

I Karen Hækkerups tid som administrerende direktør har Landbrug & Fødevarer gennemført store organisationsændringer ligesom arbejdet med fødevare- og landbrugspakken har fyldt meget.

Efter den russiske embargo hvor danske fødevarer pludselig ikke kunne blive afsat, har Karen Hækkerup i sin tid i Landbrug & Fødevarer også brugt mange ressourcer på at åbne markeder i blandt andet Asien herunder særligt Kina og Japan.

Inden Karen Hækkerup stopper i Landbrug & Fødevarer varetager hun de opgaver, der er i kalenderen indtil udgangen af september.

Fra 1. oktober vil Anne Lawaetz Arhnung være konstitueret som administrerende direktør. Landbrug & Fødevarer går nu i gang med arbejdet med at finde en ny administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094