Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Til innovationskonkurrencen 'FoodTech Challenge & InnovateFood.dk' på Foodtech vil 50 ambitiøse studerende med passion for innovation blive udvalgt til at deltage i den eftertragtede konkurrence, der foregår for tredje gang på messen.

- Formålet med konkurrencen er at skabe synergi mellem de deltagende virksomheder, de 50 studerende, der udvikler konkrete løsninger til fødevareindustrien, og de besøgende på FoodTech. I år tilfører vi et ekstra lag, hvor en række eksperter kommer med perspektiver, viden og forskningsresultater med det formål at bringe forskningen tættere på industrien, siger John Jensen, projektleder i MCH.

De 50 udvalgte studerende fordeles på ti teams. Hvert team får udleveret en case fra en virksomhed, som de har tre dage til at løse. Årets virksomheder er blandt branchens største og mest kendte virksomheder og tæller blandt andet Arla, KMC, Marel og Tulip. Eksperter fra førende universiteter vil via ti videns-sessioner, der tager udgangspunkt i de ti virksomheders udfordringer, give deres input til gavn for de studerende og virksomhederne.

Populær konkurrence
I 2016 ansøgte flere end 2.500 studerende om at deltage i konkurrencen, og blandt de udvalgte deltagere var der 23 nationaliteter repræsenteret. Når de 50 studerende til årets konkurrence er fundet, bliver de studerende castet og sammensat, så de bliver det bedst mulige team, der giver værdi for virksomheden og den konkrete opgave.

- Vi kommer 360 grader rundt og får skabt et optimalt, bredt og dynamisk hold, der kan lave gennemtænkte løsninger og belyse det fra alle tænkelige perspektiver ved at kigge på både baggrund, faglighed og personlighed, siger Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Nordic, som står for rekrutteringen af de studerende.

Det er ikke blot erfaring, de studerende opnår ved at være med i FoodTech Challenge & Innovatefood.dk. Flere tidligere deltagere har fået jobs på baggrund af konkurrencen, og med mange tusinde besøgende og hele branchen repræsenteret på FoodTech får talenterne alle muligheder for at hente inspiration, nyheder, input og skabe et stort netværk.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Heinz er på vej med Mayochup

Foodservicebranchen vokser videre

Triple A scorer ny kæmpekontrakt

Store virksomheder vil i seng med iværksættere

Ugens grin: Den ansvarsfulde medarbejder

Nyhedsbrev

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Online Avis Arkiv

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hungry er på pengejagt

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Mere dansk mad på vej til Japan

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Indflytningsklart beboelsesmodul med 2 rum og fælles bad/toilet

Nationalt innovationsnetværk sikret og forbliver i Esbjerg

Modula lagerautomater, nu i Danmark

RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Med IP Maskiner til EuroBlech 2018 i Hannover!

6 stk. VETTER Meister M svingkraner med elektrisk krøj leveret til Alfa Laval i Søborg.

Pro-Consult bliver tilkaldt af en kunde

Miniature gear fra ZF Danmark

Er der forurenende stoffer i din trykluft?

CE-Forum: CE-specialisters opdatering og efteruddannelse

Brug Bürkert resistApp og få styr på kemisk resistens i din automationsløsning

Smukke solceller på Jagtens Hus ved Kalø Bugt

Derfor skal du besøge verdens største WindEnergy messe!

Alle har ret til friske frikadeller

Kursus i værktøjsmodulet PPAP

Bull Salicath ApS

RASCH forhandles af Salicath ApS

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebel...

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

Send til en kollega

0.243