23948sdkhjf

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have
Efter bare et års tid som ejere af den kendte Aarhus-restaurant Italia har indehaverne valgt at sælge den 33 år gamle restaurant til burgerkæden Cock’s & Cows. Det oplyser TV2 Østjylland.

- Vi har fået et kapitaltilbud fra Cock’s & Cows. De har været ude og kigge på beliggenheder i Aarhus for at udvide deres imperium. Det er svært at finde gode beliggenheder i Aarhus, og jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have, siger medejer Kasper Vejvad Jørgensen til tv-stationen.

Italia åbnede på Åboulevarden i Aarhus i 1985 med Fulvio Capuzzi som ejer. Da Kasper Vejvad Jørgensen og hans kompagnoner overtog restauranten sidste år, var planen at føre den videre i samme ånd med bøffer, pasta og pizza. Men fra februar næste skal der altså være cocktails og burgere på menuen. Restaurant Italia har sidste åbningsdag 31. januar, fortæller TV2 Østjylland.

Cock's & Cows, der med købet bevæger sig uden for København, blev for et halvt års tid siden en del af den finske restaurantkæde Restamax. Der er p.t. syv Cock's & Cows-restauranter i Københavnsområdet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079