23948sdkhjf

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Go Go Gastro i Silkeborg tilbyder den store bespisningspakke
I Silkeborg har den tidligere tjener Mie Bødskov Petersen åbnet virksomheden Go Go Gastro, der tilbyder at sørge for mad af høj kvalitet til erhvervslivets arrangementer.

Mange års erfaring med servering i restauranter har givet hende solid viden om mad, værtskab, selskaber, events og ikke mindst om restaurations-og cateringbranchen i det hele taget, og det vil hun nu udnytte i en ny niche, skriver Midtjyllands Avis.

- Når firmaer og virksomheder skal være værter, afholde arrangementer eller på den ene eller anden måde har brug for, at der bliver serveret mad, så påtager jeg mig at stå for det gennem de leverandører, jeg samarbejder med, og jeg står så som garant for, at kvalitet og oplevelse bliver helt i top og efter forventning, siger Mie Bødskov Petersen til avisen.

Som led i den nye service, og fordi hun skal stå som garant for maden, er hun nødt til at først at prøvesmage den hos de leverandører, hun skal bruge. Men hun lader Midtjyllands Avis forstå, at hun ikke fylder mere, end at det er i orden, hvis hun skulle tage et par kilo på.

Til Food Supply uddyber Mie Bødskov Petersen, at hun ser sig selv som virksomhedens "wedding planner" i forbindelse med arrangementerne - altså ikke én, der selv laver maden, men hende, der sørger for, at det hele går op i en højere enhed.

Mie Bødskov Petersen tilbereder ikke mad selv, men samarbejder med en række restaurationer, spisesteder og cocktailbarer i Aarhus. Hun leverer deres mad og drikkevarer - og sin egen service - til firmaer over hele landet.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063