23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken vokser vest for Storebælt

Nyt storkøkken i Aarhus skal være med til at imødekomme efterspørgslen - og brede produkterne ud til flere jyske byer

Jespers Torvekøkken, der blev grundlagt i 1991, har udviklet sig til Danmarks største madhus i Storkøbenhavn, og valgte for fire år siden også at indtage Aarhus-området. Det har vist sig at være en stor succes, da en række store virksomheder og institutioner allerede er at finde på kundelisten og flere er på vej.

Derudover er der godt gang i frokostkøkkenet på Oluf Palmes Allé, der hver dag leverer hundredvis af frokostkuverter direkte ud til kunderne. Væksten ser ud til at fortsætte og derfor leder man allerede efter et nyt produktionskøkken, hvor der er mere plads til at tilberede endnu flere frokoster til de nye kunder, der løbende føjes til listen.

- Vi har de seneste år fået godt fat i Aarhus-området og vores forretning har nu opnået en størrelse, hvor det giver mening, at vi for alvor etablerer os med eget madhus i Aarhus, som vi har gjort med stor succes i Københavnsområdet, siger administrerende direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

- Vi ønsker at skabe de bedste faciliteter for tilberedelsen af frokostkuverter til vores kunder. Foruden friske råvarer og høj kvalitet, arbejder vi seriøst og ambitiøst med bæredygtighed, tilføjer han. 

Som den eneste cateringvirksomhed indgår Jespers Torvekøkken desuden i SDG acceleratorforløbet i UNDP, FNs udviklingsorganisation, hvor virksomheden over de kommende år arbejder strategisk med de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Laboratorie-bøfferne kommer: Danmark skal med på bølgen

Populær mineralvand på danske hænder

Arla hælder milliarder i danske fabrikker

Safterne stiger på Thisted Bryghus

Tendens fra caféer og restaurationer får nu bryghuset til at kaste sig over andet og mere end øl

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

1

Skandaleramt fiskefabrik kaster håndklædet i ringen

Medarbejderne er blevet fritstillet

Nyhedsbrev

Hæder til bæredygtige fødevareinnovatører

Online Avis Arkiv

Fødevarevirksomheder soler sig i dansk kokkesucces

Danske fødevarevirksomheder klapper i hænderne over danske restauranters Michelinsucces, der kaster glans over dansk mad på internationale fødevaremesser

Lurpak og sydlandsk ost giver fremgang for Arla

Ifølge en pressemeddelelse solgte Arla produkter for 10,4 milliarder euro i 2018. Det var en lille stigning

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Nu er der ryddet op hos sjællandsk producent af ingefærshots

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Michelin: Her er alle Michelinstjernerne

Det nye Noma fik to Michelinstjerner

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Ugens grin: En hest efter whiskey

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Familievirksomheden fordoblede sit overskud

Aarhus gør klar til michelinbrag

1

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Restaurationsbranchen vokser fortsat i hele landet

- Michelins stjerner på vej til hele Danmark

1

De laver vand om til vegansk ost

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

300 nye produkter på Lidls hylder

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

Kampen om højtuddannede tager til

Verden er vild med dansk økologi

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Small Batch Brewery bliver større

Se alle Medlemmernes egne nyheder

HF udvider økonomi

CO2 neutralt website

Enkle og rentable automationsløsninger til styring af stand-alone maskiner

WestCoast Tråd og Plader ApS flytter til større lokaler!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Endnu en ny fritstående traverskran er taget i brug hos en kunde

Gummimåtter til al slags beskyttelse

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Rustfri procesudstyr i hygiejnisk og rengørings venligt design

Logistikløsning til intelligente fabrikker

Ny ressource i B&R med fokus på robotics

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Overvågning og styring af forsyningslinien

INTERNORGA - Europas største fagmesse inden for catering, restauration, konditori- og hotelbranchen

Amazon kommer. Har I taget stilling?

Bæredygtig CO2 skal afværge sommerens forsyningsproblemer

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

YASKAWA finder du hos ZF Danmark

Buet glas kan anvenders til mange formål

Har du fået det nye hovedkatalog fra Carl Stahl A/S?

Har du behov for kompensering i konstruktionen?

Ny generation af oliefrie kompressorer

Online analyse af drikkevand

Test sædkvalitet med telefonen

Status på dag 1 på LogiMAT: FANTASTISK

Send til en kollega

0.25