23948sdkhjf

Jysk slikfirma bygger nyt for 40 millioner

Candynavia i gang med at få meget mere plads
Slikgrossisten Candynavia med base i Silkeborg er gået i gang med at skaffe sig meget mere plads:

På en 12.500 kvadratmeter stor byggegrund ved siden af den nuværende Candynavia-adresse bliver der opført en rund, 600 kvadratmeter stor administrationsbygning plus 470 kvadratmeter til pakkeri og 2.000 kvadratmeter lager. Alt i alt en betragtelig udvidelse i forhold til den nuværende 1.200 kvadratmeter store ejendom.

Det skriver Midtjyllands Avis. Til avisen oplyser Candynavias ejer, Chokodan Struer-indehaveren Carl Erik Larsen, at der er tale om en investering på over 40 millioner kroner, når udgiften til grunden regnes med.

Ifølge virksomhedens daglige leder, Benny Ebsen, er pladsen simpelthen blevet for trang i de nuværende lokaler.

- Vi har vanskeligt ved at komme rundt på lageret og pakkeriet. Pakkeriet er det sted, hvor vi især er vokset. Her går vi fra de nuværende 160 kvadratmeter til 470 i det nye. Vi oplever voksende efterspørgsel fra vores kunder på, at de kan komme til os og udvælge varen og få den pakket. Vi har været gode til og heldige med at få de rigtige kundehenvendelser på dette område, siger han til Midtjyllands Avis.

Til Food Supply har han tidligere peget på, at Candynavia før i tiden købte slik ind og bare solgte det videre, men at virksomheden nu i langt højere grad pakker det selv. Og gerne i forbindelse med små ordrer og individuelt efter kundernes ønsker.

Candynavia har p.t. 17 ansatte, som efter planen kan rykke ind i det nye byggeri om et års tid.

Efter flere år med underskud gav Candynavia i det seneste regnskabsår et overskud på knap 1,3 millioner kroner før skat - første gang med plus, siden Carl Erik Larsen købte virksomheden i 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079