23948sdkhjf

Gourmetbageri i økonomisk uføre

Efter flere års økonomisk uro og underskud er bageri- og delikatessekæden Emmerys gået i betalingsstandsning.
Emmerys har en omsætning omkring de 100 mio. kr. fra de 23 butikker i Aarhus og København. Vigende indtjening har dog gennem flere år presset bageri- og delikatessekæden. Det har ført til en betalingsstandsning. Et datterselskab har overtaget driften af selskabet, og kreditorerne har overtaget anparterne i selskabet.

Efter at flere investorer har trukket sig, senest i efteråret 2010, står stifter Per Bruun nu som eneejer af Emmerys. Sidste regnskab fra Per Brun Holding, som ejer kæden, er fra 2009. Det viste et underskud på 534.000 kr. og en negativ egenkapital på 618.000 kr.

Forventer salg eller nye investorer
De store problemer til trods forventer den ansvarshavende advokat i sagen, at det vil lykkes at finde nye investorer eller gennemføre et salg:

- Der er meget stor interesse for virksomheden, og jeg tror, den vil blive solgt eller få nye investorer. Vi har ikke et aktuelt bud, men jeg forventer en løsning i løbet af nogle uger, siger Jørgen Hauschildt, partner i advokatvirksomheden Bech-Bruun og tilsynsførende i sagen til JyllandsPosten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101