23948sdkhjf

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Han skal få styr på Danish Crowns britiske forretning

Danish Crown har ansat Andrew Cracknell som CEO for Tulip Ltd. Han begynder i jobbet allerede i denne uge, og målsætningen er klart defineret: Han skal genskabe indtjeningen i Danish Crowns britiske forretning.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at 50-årige Andrew Cracknell er udpeget til at lede den helt nødvendige genopretning af Tulip Ltd.

- Vi er midt i en stor genopretningsopgave i England og vi har haft fokus på at finde en leder med både indgående kendskab til produktion og kommerciel tyngde. Jeg er derfor glad for at kunne byde velkommen til Andrew, der sammen med det øvrige lederteam skal genskabe det momentum, Tulip Ltd havde indtil for få år siden, siger Jais Valeur, der er CEO i Danish Crown.

Andrew Cracknell er født ind i fødevarebranchen. Hans far var direktør i Anglo Beef Processors (ABP Food Group), hvor Andrew Cracknell med en bachelor i bagagen selv startede sin karriere for over 25 år siden. Han nåede blandt andet at være fabrikschef, inden han i 2009 blev kommerciel direktør og medlem af koncernledelsen. I 2014 blev han hentet til Noble Foods som CEO, og i 2016 skiftede han til en stilling som koncerndirektør i 2 Sisters Food Groups red meat division.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Tulip Ltd og blive en del af Danish Crown-familien på et så vigtigt tidspunkt for selskabet. Selv om der lige nu er en enorm usikkerhed om både i Storbritannien og globalt, mener jeg, at Tulip Ltd har et godt udgangspunkt for at skabe fornyet vækst. Vi har en stærk værdikæde fra landmændene over slagterierne til vores forædlingsfabrikker, så vi kan levere højkvalitetsprodukter, der møder kundernes krav til både fødevaresikkerhed og bæredygtighed. Der ligger en stor opgave foran os, men den er jeg sikker på, at vi kan løse gennem et tæt samarbejde med vores leverandører og kunder, siger Andrew Cracknell.

Den nye CEO får tilført erfarne kræfter fra Danish Crown. Kurt T. Pedersen, der siden 2015 har været Vice President Supply Chain for Danish Crown Pork, får ansvaret for alt fersk kød i Tulip Ltd.

- Kurt skal bidrage til, at vi får genopbygget et rigtig solidt fundament. Han har 30 års erfaring og vil sikre, at overflytningen af viden og best practice i forhold til de systemer og processer, han har været med til at implementere i Danish Crown, kommer til at foregå gnidningsløst, siger Jais Valeur.

Både Kurt T. Pedersen og Andrew Cracknell tiltræder øjeblikkeligt. Andrew Cracknell overtager opgaven fra Jais Valeur, der siden juni selv har haft det daglige ansvar for Tulip Ltd sideløbende med jobbet som Group CEO for Danish Crown.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

ERFA-gruppe Fødevarekontaktmaterialer

Har du et operatørpanel, som er gået i sort?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og bruge...

Transair Rørsystemer

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af ...

Send til en kollega

0.242