23948sdkhjf

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Han skal få styr på Danish Crowns britiske forretning

Danish Crown har ansat Andrew Cracknell som CEO for Tulip Ltd. Han begynder i jobbet allerede i denne uge, og målsætningen er klart defineret: Han skal genskabe indtjeningen i Danish Crowns britiske forretning.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at 50-årige Andrew Cracknell er udpeget til at lede den helt nødvendige genopretning af Tulip Ltd.

- Vi er midt i en stor genopretningsopgave i England og vi har haft fokus på at finde en leder med både indgående kendskab til produktion og kommerciel tyngde. Jeg er derfor glad for at kunne byde velkommen til Andrew, der sammen med det øvrige lederteam skal genskabe det momentum, Tulip Ltd havde indtil for få år siden, siger Jais Valeur, der er CEO i Danish Crown.

Andrew Cracknell er født ind i fødevarebranchen. Hans far var direktør i Anglo Beef Processors (ABP Food Group), hvor Andrew Cracknell med en bachelor i bagagen selv startede sin karriere for over 25 år siden. Han nåede blandt andet at være fabrikschef, inden han i 2009 blev kommerciel direktør og medlem af koncernledelsen. I 2014 blev han hentet til Noble Foods som CEO, og i 2016 skiftede han til en stilling som koncerndirektør i 2 Sisters Food Groups red meat division.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Tulip Ltd og blive en del af Danish Crown-familien på et så vigtigt tidspunkt for selskabet. Selv om der lige nu er en enorm usikkerhed om både i Storbritannien og globalt, mener jeg, at Tulip Ltd har et godt udgangspunkt for at skabe fornyet vækst. Vi har en stærk værdikæde fra landmændene over slagterierne til vores forædlingsfabrikker, så vi kan levere højkvalitetsprodukter, der møder kundernes krav til både fødevaresikkerhed og bæredygtighed. Der ligger en stor opgave foran os, men den er jeg sikker på, at vi kan løse gennem et tæt samarbejde med vores leverandører og kunder, siger Andrew Cracknell.

Den nye CEO får tilført erfarne kræfter fra Danish Crown. Kurt T. Pedersen, der siden 2015 har været Vice President Supply Chain for Danish Crown Pork, får ansvaret for alt fersk kød i Tulip Ltd.

- Kurt skal bidrage til, at vi får genopbygget et rigtig solidt fundament. Han har 30 års erfaring og vil sikre, at overflytningen af viden og best practice i forhold til de systemer og processer, han har været med til at implementere i Danish Crown, kommer til at foregå gnidningsløst, siger Jais Valeur.

Både Kurt T. Pedersen og Andrew Cracknell tiltræder øjeblikkeligt. Andrew Cracknell overtager opgaven fra Jais Valeur, der siden juni selv har haft det daglige ansvar for Tulip Ltd sideløbende med jobbet som Group CEO for Danish Crown.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu
1

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Midtjysk frugtgrossist konkurs

Intech International tredobler overskuddet

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Reddet fra konkurs: Nu er der nyt navn og nye kaffemarker

Nyhedsbrev

Chokoladefabrik blev narret af internetsvindler

Online Avis Arkiv

Millioner til proteiner og invasive søstjerner

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Rekordmange tilmeldte til Sol over Gudhjem

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Scanvaegt Systems køber Holstebro-virksomhed

Mammen smyger sig op ad milliarden

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Storbrand: Naturmælk skal have nyt lager

DTU Fødevareinstituttet inviterer til fødselsdag

Ugens grin: Tidlig weekend

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Midtfyns Bryghus yderst tilfreds med 2018

Efter tragisk dødsfald: Fiskefirma præsenterer topregnskab

Brygger bygger helt nyt bryggeri

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Årets første Samsø-kartofler solgt for 36.000 kroner

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gen-bespænding af sold med filtervæv

Fra semi til fuldautomatisk bigbag fyldesystem

Lejer til stål- og metalindustrien

ZF Danmark er en del af ZF Group et af de største firmaer i verden

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Alt-i-et panel: controller, touch-skærm og processor

Ny autoriseret distributør for Ingersoll Rand i Danmark

Hygienic - når renhed, nøjagtighed og sikkerhed har højeste prioritet, kan du stole på Bürkert

Halvér støjniveauet i produktionen ved at installere nye blæsepistoler

Kan plast forhindre madspild?

SBO Vandtanke rundt omkring

Nu kan du bruge 2D stregkoder på din pallelabel

Cobot - Collaborative robot

KTR ROTEX ® koblinger

Gratis guide til EDI

Støjsvage kompressorer

Ny Sales Director hos Riantics

JLM teknik søger servicetekniker - Kraner og løfteudstyr

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Tænk nyt, tænk anderledes

MULTIVAC koncernen investerer i nyt videnscenter for portionering af kød

Produktfokus: Ny version af Tractel Tracpode

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Gratis medlemsdag for alle GS1 medlemmer

Ny Gigabit-switch fra Siemens - designet til store båndbredder

Send til en kollega

0.161