23948sdkhjf

Dava Foods klar med helt nyt æggekoncept

Går ind på foodservice-området med patenteret maskine
Ægproducenten Dava Foods i Hadsund går nu ind på foodservice-området med et helt nyt koncept, der handler om scrambled egg.

Dava Foods har således som de første i verden udviklet en patenteret maskine, som ved hjælp af damp og tryk udnytter det naturlige indhold af fedt i æggeblommen til at lave scrambled egg på kun 15 sekunder uden brug af gryder og pander, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Det nye koncept hedder Scrægg og er baseret på Dava Foods’ økologiske helæg. Hadsund-virksomheden er den eneste forhandler af Scrægg i Skandinavien, og man kan kun få maskinen, hvis man bruger Dava Foods’ økologiske helæg i den.

Scrægg er målrettet servering i eksempelvis hoteller, cafeer, bagerier og kantiner - og Dava regner også med at få succes med maskinen i foodtrucks

- Konceptet er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at udvide anvendelsen af æg i hverdagen. Vi har fastlagt en strategi om at udvide vores forretning på to go og convenience, og i den forbindelse passer Scrægg perfekt ind, konstaterer CEO Ivan Noes Jørgensen fra Dava Foods, det tidligere Hedegaard Foods.

Om baggrunden for konceptet oplyser Dava Food, at virksomheden på Anuga-messen i Tyskland blev kontaktet af et tysk start-up-team, der med baggrund i bygning af barista-maskiner var ved at udvikle en scrambled egg-maskine - men som manglede en stærk partner til at udvikle æggeprodukter og til at stå for introduktion af konceptet i Skandinavien og Baltikum.

Scrægg To Go tilbydes enten som leasing eller som franchisemodel i den nylancerede Scrægg To Go-salgsvogn. Til at begynde med vil de scramblede æg kunne fås i fire smagsvarianter: Classic, Sweet, Gourmet og Fit Line.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141