23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dava Foods klar med helt nyt æggekoncept

Går ind på foodservice-området med patenteret maskine

Ægproducenten Dava Foods i Hadsund går nu ind på foodservice-området med et helt nyt koncept, der handler om scrambled egg.

Dava Foods har således som de første i verden udviklet en patenteret maskine, som ved hjælp af damp og tryk udnytter det naturlige indhold af fedt i æggeblommen til at lave scrambled egg på kun 15 sekunder uden brug af gryder og pander, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Det nye koncept hedder Scrægg og er baseret på Dava Foods’ økologiske helæg. Hadsund-virksomheden er den eneste forhandler af Scrægg i Skandinavien, og man kan kun få maskinen, hvis man bruger Dava Foods’ økologiske helæg i den.

Scrægg er målrettet servering i eksempelvis hoteller, cafeer, bagerier og kantiner - og Dava regner også med at få succes med maskinen i foodtrucks

- Konceptet er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at udvide anvendelsen af æg i hverdagen. Vi har fastlagt en strategi om at udvide vores forretning på to go og convenience, og i den forbindelse passer Scrægg perfekt ind, konstaterer CEO Ivan Noes Jørgensen fra Dava Foods, det tidligere Hedegaard Foods.

Om baggrunden for konceptet oplyser Dava Food, at virksomheden på Anuga-messen i Tyskland blev kontaktet af et tysk start-up-team, der med baggrund i bygning af barista-maskiner var ved at udvikle en scrambled egg-maskine - men som manglede en stærk partner til at udvikle æggeprodukter og til at stå for introduktion af konceptet i Skandinavien og Baltikum.

Scrægg To Go tilbydes enten som leasing eller som franchisemodel i den nylancerede Scrægg To Go-salgsvogn. Til at begynde med vil de scramblede æg kunne fås i fire smagsvarianter: Classic, Sweet, Gourmet og Fit Line.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078