23948sdkhjf

Frilands Limousine-koncept er truet

Mangel på leverandører bekymrer kødkoncernen
Hvis ikke det lykkes at finde nye leverandører af de såkaldte Friland Limousine Unik-kalve, kan konceptets fremtid være truet.

- Vi er desværre på et kritisk niveau, hvor vi får så få dyr til slagtning, at det er svært at blive ved med at lave en god økonomi i konceptet, konstaterer Friland-direktør Henrik Biilmann i en pressemeddelelse.

- Friland Limousine Unik Kalven står ved en skillevej, hvor vi må beslutte os for, om konceptet skal køre videre. Det håber vi selvfølgelig meget på, at det kan, men vi må også være realistiske, når vi se på tallene. I bund og grund handler det om, at vi skal lave en god forretning for både leverandørerne og kunderne, bemærker han.

Direktøren peger på, at mange af leverandørerne til konceptet har dyrene som en hobby og i mindre skala.

- I takt med, at nogle leverandører stopper eller går på pension, er der selvfølgelig behov for, at vi får nogle nye kræfter ind, siger Henrik Biilmann.

For at hverve nye leverandører tilbyder Friland at betale det fulde gebyr til Dyrenes Beskyttelse den første gang, det skal betales for nye leverandører. Derudover vil nye leverandører modtage et ekstratillæg på en krone pr. kilo det første år.

- Skulle vi ende i den uheldige situation, hvor vi er nødsaget til at lukke konceptet, vil de nuværende leverandører til Friland Limousine-kalve have mulighed for at levere ind til Friland Kødkvæg. Men i første omgang håber vi på, at dette ekstraordinære tiltag kan vende udviklingen, siger Henrik Biilmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078