23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Deadline for tilmelding er 26. oktober

Jagten på Årets Kok 2019 og Årets Tjener 2019 er i gang, og vil man gerne stå med trofæ og hæder, når vinderne bliver udråbt i februar, skal man i første omgang huske datoen 26. oktober.

Da udløber tilmeldingsfristen hos Horesta, som er godt i gang med at modtage tilmeldingsformularer.

Potentielle deltagere i kokkekonkurrencen skal også indsende en beskrivelse af, hvordan de vil løse en bunden opgave. I år drejer det sig om opskrift, fremgangsmåde og råvareliste til en forret og dessert indeholdende suppe og en varm kage.

Semifinalerne 18. november er henlagt til Kold College i Odense. Finalerne foregår 2. februar i Messecenter Herning.

Horestas udbudsmateriale i forbindelse med kokkekonkurrencen kan ses her:

Årets Kok

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063