23948sdkhjf

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Indehaveren mener, at der er rigeligt med burgerbarer
I Randers har restauratøren Albert Kelani på kort tid opnået stor succes med at lukke sin burgerbar, Ultimate Burger, og i stedet åbne gourmetrestauranten De Rada.

Det skriver Randers Amtsavis.

- Antallet af burgersteder er ved at være for stort i Randers, og jeg er overbevist om, at byen er klar til noget andet. Jeg synes, udviklingen på restaurationsområdet i Randers de senere år fortæller, at randrusianerne gerne vil dels kvalitet, dels prøve noget nyt, sagde Albert Kelani tidligere på året til avisen, da han løftede sløret for sine planer.

Og det har altså vist sig at holde stik, kan avisen nu konstatere: Siden gourmetrestauranten åbnede på Rådhustorvet i Randers i sommers, er det kun gået fremad.

Ifølge Randers Amtsavis kan en stor del af succesen formentlig tilskrives køkkenchefen. De Rada har hyret den albanske stjernekok Mario Allkurti til den rolle - en erfaren mand, der er et kendt ansigt i hjemlandet, hvor han både har stået for menuen på flere af landets bedste restauranter og optrådt om tv-kok i "Masterchef".

Ud over De Rada driver Albert Kelani og hans hustru også Luna Ristorante Italiano midt i Randers. Den er for nylig flyttet ind i de tidligere burgerbarlokaler for at give plads til den nye De Rada.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078