23948sdkhjf

Slagteri inviterer indenfor

Danish Crown Beef viser frem i efterårsferien


Besøgsgangen på slagteriet i Holsted bliver brugt flittigt med omkring 3.000 besøgende om året, og tirsdag og onsdag i uge 42 bliver der igen fyldt op, når Danish Crown Beef åbner dørene for interesserede.

- Generelt mærker vi en stor interesse for vores virksomhed fra lokalområdet. Derfor synes vi, at et åbent hus-arrangement er en god mulighed for at vise endnu flere fra lokalområdet, hvordan vi i Danish Crown Beef producerer kvalitetsfødevarer med en høj fødevaresikkerhed, og hvor mange forskellige muligheder der er i slagteribranchen, fortæller Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Det handler samtidig om at vise alt det arbejde frem, som Danish Crown Beef er stolte af.

- Hos Danish Crown Beef i Holsted er vi altid glade for at få besøg, for vi er faktisk stolte af det vi laver. Åbenhed er vigtigt, så alle kan få et godt indblik i, hvordan vores gode danske oksekød ender ude i køledisken.

Selve besøgsgangen er bygget, så man kan gå rundt og kigge ned i produktionen. Selvom den i de to dage er reserveret til interesserede fra lokalområdet, så er den åben året rundt.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere interessenter, uddannelser eller andre inden for på slagteriet og vise, hvad det er, vi kan. Det giver altid en god dialog omkring landbruget og fødevarevirksomhed. Samtidig så er dørene altid åbne til vores andelshavere, hvis der skulle være en erfagruppe eller lignende, som synes, det kunne være interessant at se Danish Crown Holsted, siger Ivan Schmidt.

I Holsted håber man, at de to dage i uge 42 vil resultere i 1.000 gæster, som ser slagteriet.

Tilmelding:
Hvornår? D. 16 og 17. oktober mellem kl. 09.00 og 13.00

Hvor? Energivej 5, 6670 Holsted

Hvordan? Tilmelding senest 12. oktober til mail visitdcholsted@danishcrown.dk (ved tilmelding oplyses antal vokse og børn samt navn og telefonnummer)

OBS! Tilmelding er sket ved modtagelse af en bekræftelse, som skal medbringes på dagen.

Der er plads til 500 besøgende pr. dag og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

ERFA-gruppe Fødevarekontaktmaterialer

Har du et operatørpanel, som er gået i sort?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og bruge...

Transair Rørsystemer

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af ...

Send til en kollega

0.217