23948sdkhjf

Slagteri inviterer indenfor

Danish Crown Beef viser frem i efterårsferien


Besøgsgangen på slagteriet i Holsted bliver brugt flittigt med omkring 3.000 besøgende om året, og tirsdag og onsdag i uge 42 bliver der igen fyldt op, når Danish Crown Beef åbner dørene for interesserede.

- Generelt mærker vi en stor interesse for vores virksomhed fra lokalområdet. Derfor synes vi, at et åbent hus-arrangement er en god mulighed for at vise endnu flere fra lokalområdet, hvordan vi i Danish Crown Beef producerer kvalitetsfødevarer med en høj fødevaresikkerhed, og hvor mange forskellige muligheder der er i slagteribranchen, fortæller Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Det handler samtidig om at vise alt det arbejde frem, som Danish Crown Beef er stolte af.

- Hos Danish Crown Beef i Holsted er vi altid glade for at få besøg, for vi er faktisk stolte af det vi laver. Åbenhed er vigtigt, så alle kan få et godt indblik i, hvordan vores gode danske oksekød ender ude i køledisken.

Selve besøgsgangen er bygget, så man kan gå rundt og kigge ned i produktionen. Selvom den i de to dage er reserveret til interesserede fra lokalområdet, så er den åben året rundt.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere interessenter, uddannelser eller andre inden for på slagteriet og vise, hvad det er, vi kan. Det giver altid en god dialog omkring landbruget og fødevarevirksomhed. Samtidig så er dørene altid åbne til vores andelshavere, hvis der skulle være en erfagruppe eller lignende, som synes, det kunne være interessant at se Danish Crown Holsted, siger Ivan Schmidt.

I Holsted håber man, at de to dage i uge 42 vil resultere i 1.000 gæster, som ser slagteriet.

Tilmelding:
Hvornår? D. 16 og 17. oktober mellem kl. 09.00 og 13.00

Hvor? Energivej 5, 6670 Holsted

Hvordan? Tilmelding senest 12. oktober til mail visitdcholsted@danishcrown.dk (ved tilmelding oplyses antal vokse og børn samt navn og telefonnummer)

OBS! Tilmelding er sket ved modtagelse af en bekræftelse, som skal medbringes på dagen.

Der er plads til 500 besøgende pr. dag og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Coop donerer mad til udsatte familier i 80 byer

Tomex prøver noget nyt: Tilbagegang

Fødevarekoncernens omsætning dalede cirka 70 millioner kroner

Vestfyen i minus vil ind på flere caféer

Bryggeriet vil også give Jolly Cola et løft

Nyt kalvekoncept er et hit

- Vi rammer skiven, konstaterer Danish Crown

Fynske slagterimaskiner slår pjalterne sammen

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Nyhedsbrev

Hvorfor småkager? Det kan jeg ikke huske ...

Småkageproducent gik sådan set bare i gang

Online Avis Arkiv

Delika tjente igen tocifret millionbeløb

Pålægsvirksomheden har lagt listeriasag bag sig

Fødevarestyrelsen lukkede to sorte slagtere

Cateringfirma overtager kantinedrift

Antallet af sorte slagtere er faldet markant

Ugens grin: Med konen på juleshopping

Fantasinavn: Orkla må alligevel kalde pasta for Grøntsagsbånd

Pastaprodukt er ok, mener klagenævn

Udvidelse: Tican jævner 22 huse med jorden

Fødevarestyrelsen beslaglægger 200 gæs, kalkuner og juleænder

Ny fødevarevideo om innovation

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

Carlsberg samarbejder i undersøgelse af ølkartel

Varm sommer skæppede godt i Harboes kasse

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Fik du læst: Nu vil Hanegal til udlandet

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

DI har fundet midlertidig direktør

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Færre danskere laver mad fra bunden

Fra fødevarerester til merværdi

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nyt sortiment af eksklusive kagemontre til bagerier

PMC Hydraulics vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.

SEEPEX Nordic A/S holder lukket fra den 22. december til den 1. januar!

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Glædelig jul og godt nytår

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Tak for i år!

Hold buffeten varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

NYHED: Det pladsbesparende pallemagasin

KL Automatik er UL508A certificeret

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

JEROS hos Orkla Kims

Krøller, klæber eller sætter materialer sig fast i dine maskiner? 

EffiMat takker for et godt samarbejde og glæder os til 2019

Ny video om emballage til mejeriprodukter

Tick Tool Manage, workshop

18. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Ringspann RFK Flangekobling

Endnu en nominering til Gibotech

Nyhed fra Hengesbach

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garager til førerløse busser i Aalborg

Glædelig jul fra MultiAir

Send til en kollega

0.198