23948sdkhjf

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Det er første gang prisen uddeles

Klingenberg Ost, der står bag en kæde af butikker med gourmetoste, er blevet kåret som Årets Ostepioner på Fødevaredagen afholdt af Landbrug og Fødevarer.

Det glæder Kasper Østergaard, direktør for Klingenberg Ost, at arbejdet med at tænke ud af boksen - og i Klingenbergs tilfælde også en smule ind i boksen - bliver honoreret med en pris.

- Vi er meget beærede over, at få tildelt denne pris, som viser at også andre lægger mærke til de mange tiltag, vi har gjort for at fremme danskernes kærlighed til god ost, fortæller Kasper Østergaard, direktør i Klingenberg Ost.

Prisen blev givet for, at Klingenberg Ost tænker innovativt i en tid hvor danskernes indkøbsvaner er foranderlige, sagde Flemming Nør-Pedersen, direktør i Landbrug & Fødevarer følgende til Kasper Østergaard.

-  (...) Du åbner ostehandlere – en kæde med indtil videre fire butikker. Et flot koncept. Du italesætter og iscenesætter osten. Det skal du have cadeau for, sagde han.

Prisen er nyindstiftet og supplerer Mejeriprisen, der er blevet uddelt siden 2016. Mejeriprisen er tidligere gået til supermarkeder med særligt højt salg af æg- og mælk, og derfor manglende der en kategori til osteproducenterne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094