23948sdkhjf

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Bornholmske iværksættere klarede ikke skærene
Det bornholmske iværksætterfirma Gum by Hviid i Svaneke er erklæret konkurs, oplyser Skifteretten på Bornholm til netmediet bornholm.nu.

Gum by Hviid, der kaldte sig "verdens mindste tyggegummifabrik", kæmpede en sej kamp for at få gang i produktionen efter at være blevet etableret i begyndelsen af sidste år. Flere gange måtte iværksætterne Sussi Hviid og Michael Berg Larsen udskyde lanceringen af det økologiske tyggegummi, selv om de sidste år crowfundede sig til over 100.000 kroner via et samarbejde med dagligvarekoncernen Coop.

i april i år lod Michael Berg Larsen vide, at det kun var et spørgsmål om tid - muligvis et halvt år - før tyggegummifabrikken ville være i gang, men i stedet er den altså nu erklæret konkurs.

Det sker, efter at det i slutningen af august stod klart, at Gum by Hviid var blevet begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen. ifølge Bornholms Tidende var årsagen, at firmaet ikke havde afleveret regnskab, som loven foreskriver, at man skal

– Det er fordi vi ikke har orden i vores papirer. Det er hårdt at være iværksætter, og det er ikke altid, at man har hovedet til den slags, sagde Michael Berg Larsen dengang til avisen og tilføjede, at han hurtigt ville sende de manglede regnskaber afsted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078