23948sdkhjf

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Også mange andre danskere med på kæmpemessen
Søndag åbner den kæmpestore fødevaremesse SIAL i Paris - og det bliver denne gang med 17 danske virksomheder på en stor, dansk fællesstand organiseret af Food from Denmark i samarbejde med Danmarks Eksportråd.

Messen, der varer til og med torsdag, har i alt over 7.000 udstillere.

Virksomhederne kan regne med at møde potentielle kunder fra hele verden.

- Messen besøges også af andre fødevareproducenter, som ikke udstiller på messen, så den danske fællesstand vil være et stort samlingssted for den danske fødevarebranche, forudser Mirsada Zukanovic fra Food from Denmark.

Skanderborg-virksomheden, der lever af at hjælpe danske fødevarefirmaer med at markedsføre deres varer i udlandet, var med på SIAL i Paris for første gang i 2016, da Food from Denmark samlede 12 virksomheder.

Denne gang deltager følgende 17 på den danske fællesstand i hal 2:

Amanda Seafoods, Atria Danmark, Bisca, Carletti, Danpo, Feel Good Company, Harboes Bryggeri, Ingemann Chocolate, Inomega3, Jens Møller Products, Mille Food, Naturfrisk, Nordic Foodie, Peter Larsen Kaffe, Planets Pride, Toms Confectionary Group og Woodland Wonders Organic.

Ud over de 17 virksomheder, som udstiller med Food from Denmark, er også en række andre danske virksomheder at finde med deres egne stande på SIAL, deriblandt Nordex Food, Friland, Easis og Fynbo Foods.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079