23948sdkhjf

Årets Kok og Årets Tjener kåres på Formland

Designmesse får besøg fra gastronomiens verden
Interiør- og designmessen Formland, som holdes i MCH Messecenter Herning to gange om året, får til næste messe selskab af en række prestigefyldte fagkonkurrencer fra gastronomiens verden: Konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener, Årets Kokkeelev, Årets Tjenerelev og Årets Receptionist bliver holdt på Formland Spring 31. januar-3. februar 2019.

Konkurrencerne, der arrangeres af brancheforeningen Horesta, fungerer som danmarksmesterskaberne indenfor hver deres kategori. De besøgende på Formland får dermed mulighed for at se de gastronomiske stjerner på tætteste hold, når de dyster i henholdsvis kokkekunst, servering og service.

Tidligere vindere af Årets Kok tæller Michelin-kokke som Rasmus Kofoed og Søren Ledet (Geranium) samt Torsten Vildgaard (Noma).

Hos Horesta er der stor tilfredshed med valget af Formland som ny samarbejdspartner:

- Vi glæder os til at udvide vores fantastiske samarbejde med MCH om afvikling af vores gastronomiske konkurrencer. Årets Kok, Årets Tjener og DM for elever samler nogle af de dygtigste fagfolk i Danmark. Det er første gang, vi får mulighed for at blive en del af Formland, og det ser vi frem til. For Horesta er det oplagt at tænke dansk gastronomi ind i en ramme af dansk design. Både gastronomi og design handler om innovation og æstetik og om at skabe unikke oplevelser, siger Katia K. Østergaard, administrerende direktør for Horesta.

Fagkonkurrencerne blev senest afviklet på Foodexpo i MCH Messecenter Herning, og her skal konkurrencerne fortsat holdes i lige år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128