23948sdkhjf

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Kun hver anden servering er pizza

Pizzakæden Gorm's fejrer 9. november sin 10-års fødselsdag - og det gør den ved at servere en 10-retters menu i kædens allerførste restaurant, i Magstræde i København.

Festmenuen kommer til at bestå af "de bedste, sjoveste og ikke mindst mest spændende retter fra menukortet gennem de seneste 10 år", skriver Gorm's på sin hjemmeside,

Det koster 1.000 kroner at være med til fejringen, og der er kun 34 pladser.

Halvdelen af de 10 serveringer indeholder pizza, men Gorm's kommer også langt ud i andre madhjørner; blandt andet med bagt gulerodscreme, med tatar og med sprødt frølår og frisk pasta med urter.

Sidstnævnte ret er ifølge hjemmesiden "klart én af de skøreste retter, vi har kørt i Gorm’s, men den smagte så fantastisk, at det er dén ret, de gamle køkkenansatte altid taler om stadig."

Også hvad pizzaerne angår, bliver der tale om ret usædvanlige mundfulde. Eksempelvis er fjerde servering en pizza med stegt kammusling, vagtelæg og vild brøndkarse, mens sjette servering er pizza med ristet kongekrabbe, rygeost og syltede perleløg.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Landmad.dk får comeback

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Nyhedsbrev

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Online Avis Arkiv

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Bryghus giver bærproducent store drømme

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Mille Food på vej med tre nye produkter

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Ugens grin: Utilfredsstillende indsats

Årets første danske jordbær på hylderne i dag

De mange solskinstimer i april har skudt gang i den danske jordbærsæson

Kartoffelimperium får ny mand i front

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Stryhns debuterer som øko-producent

Ny aftale på plads for slagteriet på Bornholm

Kølevirksomhed investerer millioner

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Nyt food cluster er en realitet

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Ris med risiko for insekter

Appetit på yoghurt og ost trækker salget op

Kaffekædestifter køber investorer ud

FødevareBanken og Thise Mejeri slår pjalterne sammen

Øko-salg vokser i dobbelt tempo i Rema 1000

Delika ramt af metal i kylling

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se hvad Kärchers SGV dampsugere kan gøre for dig !

Hop op i HCS lastbilen og besøg BIO CITY

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny svingkran efter påske?

Key Account Manager, der brænder for løsningssalg, søges til gazelle virksomhed

Spændende foredrag og generalforsamling i Nordjysk FødevareErhverv

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en cloud-baseret løsning til ruteoptimering

User Management Component i Siemens TIA-portal V15

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du brug for en robust statisk glidestangsvægt?

Filterteknik A/S er blevet AAA-ratet

EOT Electronics of Tomorrow

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Standarder og lovgivning – hvordan hænger det sammen?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

Branchen samles i Odense den 7. juni

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

SERVI DORYL forhandles af Salicath ApS

KL Automatik bygger om

DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

Netværks- og Energiseminar med virksomhedsbesøg

AB Jensen Maskinfabrik holder rejsegilde!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.16