23948sdkhjf

Crispy Food hædret for låg med guf

Morgenmadsproducenten har fart på
I Gørlev på Sjælland har morgenmadsproducenten Crispy Food succes med at lave convenience-produkter til forbrugere, der vil have morgenmad på farten - og det har virksomheden netop modtaget DI Vestsjællands Initiativpris for.

- Man kan roligt sige, at Crispy Food langt fra er en typisk vestsjællandsk virksomhed. Her i lille Gørlev er de dygtige til at udvikle nye produkter i tæt samspil med deres kunder. Og de er superskarpe til at ramme tidens morgenmadstrends. Og når man samtidig som Crispy Food forstår at omsætte sin kundeinnovation til konkrete produkter og mersalg – så fortjener virksomheden fuldt ud årets Initiativpris, siger formanden for DI Vestsjælland, Steen Søgaard, ifølge Dansk Industris hjemmeside.

Administrerende direktør i Crispy Food Christian Bring ser prisen som en anerkendelse af virksomhedens positive udvikling.

- På Crispy Food er vi dygtige til at lave knasende, sprød morgenmad til hele Europa. Vi er helt fremme i superligaen som leverandør af toplåg til yoghurt eller dessertbægre med knas eller andet guf til morgenmad, mellemmåltid eller dessert. I branchen hedder de ’"topcupper", som vi med stor variation af indhold af mysli og granola sælger til verdens førende mejerigiganter, siger Christian Bring ifølge Dansk Industri i forbindelse med hæderen.

Crispy Food blev grundlagt i 1983 og producerer i dag op imod to tons granola i timen i en 28 meter lang ovn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078