23948sdkhjf

Rullende slagterbutik sælger gourmetkød

Makkerpar har fundet en niche på Fyn
I Aarup på Fyn har makkerparret Simone Jensen og Per Rasmussen åbnet virksomheden Fyns Gourmetkød, der i første omgang bringer kød og delikatesser ud til Odense, Glamsbjerg, Ringe og Aarup.

Kødet kommer fra Svendborg Slagtehus, hvor Per Rasmussen er ansat. Varerne bliver forarbejdet og pakket i en tidligere slagterforretning i Aarup, inden Simone Jensen og Per Rasmussen kører rundt på Fyn og sælger det på skiftende salgssteder, lige som de mere kendte fiske- og ostebiler. Det skriver Fyens.dk.

Indtil videre er der tale om et fritidsprojekt, men Simone Jensen og Per Rasmussen håber med tiden at kunne sælge kød på fuld tid og hyre nogle medarbejdere. Selv har de været kolleger hos en fiskehandler og solgt fisk fra en rullende salgsbil.

Ifølge Per Rasmussen er der ikke noget til hinder for, at slagterbilen kan være side om side med supermarkederne, som mange steder er de eneste udbydere af slagtervarer.

- Mange ser os som noget ekstra, fordi vi ikke sælger det samme, siger han til Fyens.dk og nævner, at nogle supermarkeder ligefrem hilser Fyns Gourmetkød og bilen velkommen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125