23948sdkhjf

Bryghus: Vi er udsat for svindel

Brygmester konstaterer, at der er solgt øl under falsk navn
Indehaveren af mikrobryggeriet Midtfyns Bryghus i Årslev, Eddie Szweda, er vred. Han er sikker på, at der er blevet solgt øl under bryghusets navn, selv om det pågældende øl absolut ikke stammer fra Midtfyns Bryghus.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Vreden retter han mod salgssamarbejdet Eventyrligt Øl Fra Fyn, som angiveligt skulle have solgt øl til Storms Pakhus i Odense under Midtfyns Bryghus’ navn.

Eddie Szweda fortæller til avisen, at han blev opmærksom på sagen i forbindelse med, at en af hans medarbejdere kom forbi Storms Pakhus og så, at der blev reklameret med "Belgisk Ale" fra Midtfyns Bryghus - et ølnavn, som bryghuset slet ikke har i sortimentet.

- Jeg vil ganske enkelt ikke have vores gode brand sølet til af et produkt intet har med os at gøre, og som jeg derfor ikke kan stå inde for. Jeg føler, det er så grov en krænkelse, at det må få konsekvenser, siger bryghusejeren til Fyens Stiftstidende.

Han tilføjer, at han har meldt sagen til Fødevarestyrelsen.

Hos Eventyrligt Øl Fra Fyn fastholder direktør René B. Dyrvig, at det omdiskuterede øl rent faktisk er fra Midfyns Bryghus.

- Da vi brændte inde med et overskud af juleøl fra Midtfyns Bryghus, besluttede vi, blandt andet i samråd med Eddie Szweda, at omdøbe noget af det, siger han til avisen - en forklaring, som Eddie Szweda på det skarpeste afviser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109