23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restaurant med eget bryggeri er til salg

Den ene af ejerne vil drosle lidt ned

26. november er det 12 1/2 år siden at Jan Kristensen og Henrik Sørensen slog dørene op til Restaurant Bryggen - midt imellem Thisteds havn og Limfjorden.

Nu ønsker ejerparret at sælge den populære restaurant, der blandt andet er kendt for møre bøffer i alle størrelser.

- Det har været nogle fantastiske år, jeg har haft hernede. Men jeg føler, at tiden er kommet til at prøve noget nyt. Jeg bliver snart bedstefar til et barnebarn i København, og det ønsker jeg være en del af, fortæller Jan Kristensen til Thisted:Posten.

- Jeg er blevet 52 år og skal det være, så er det nu.

Beslutningen om at sælge blev truffet allerede i sommer, hvor restauranten blev sat til salg på restaurantsalg.dk.

Ved overtagelsen af Restaurant Bryggen følger et stort komplet bryggeri med. Alle årene har restauranten brygget eget øl. Snart kommer årets julebrug hos Restaurant Bryggen. Bryggeriet, som drives af en lokal brygmester, har en kapacitet på 4.200 liter øl.

Selv om Restaurant Bryggen nu er til salg, så kører stedet videre præcis som altid.

- Men det er nu, at de interesserede skal henvende sig, siger Jan Kristensen, der også ønsker at bruge mere tid på sin anden, noget mindre "restaurant" - Havnens Pølsevogn. Den blev overtaget for godt to år siden.

Købsprisen for Restaurant Bryggen, som bor i lejede lokaler, er øvrigt 1,4 mio. kroner. Der er 20 ansatte.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094