23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fra Michelin-kok til ketchupproducent

Per Mandrup laver nu ketchup af grisefoder

Michelin-kokken Per Mandrup, der også har været leder af det danske kokkelandshold, er nu ved at skabe sig et navn i ketchupbranchen.

I hvert fald er han i gang med en opgave hos Høbjerg Gartneri, der i stedet for at bruge overskudstomater til grisefoder vil anvende dem til gourmetketchup.

Det skriver Jyllands-Posten.

Høbjerg Gartneri har med hjælp fra Per Mandrup fået udviklet tre typer ketchup - to røde og en grøn, der er baseret på umodne tomater.

- Det her kan jeg sælge i ubegrænsede mængder til de lokale restauranter. Vi var måske aldrig kommet i gang med at udvikle det her selv. Det er en fantastisk sparring, vi har haft med Per Mandrup, siger indehaveren af Høbjerg Gartneri, Peter Drejer Nielsen, i Jyllands-Posten.

Projektet er en del af "Best of Norddjurs", som Norddjurs Kommune har etableret for at udvikle lokalområdets fødevarepotentiale.

Typisk er der cirka 25 kilo tomater til overs hver dag i sæsonen hos gartneriet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094