23948sdkhjf

Fra Michelin-kok til ketchupproducent

Per Mandrup laver nu ketchup af grisefoder

Michelin-kokken Per Mandrup, der også har været leder af det danske kokkelandshold, er nu ved at skabe sig et navn i ketchupbranchen.

I hvert fald er han i gang med en opgave hos Høbjerg Gartneri, der i stedet for at bruge overskudstomater til grisefoder vil anvende dem til gourmetketchup.

Det skriver Jyllands-Posten.

Høbjerg Gartneri har med hjælp fra Per Mandrup fået udviklet tre typer ketchup - to røde og en grøn, der er baseret på umodne tomater.

- Det her kan jeg sælge i ubegrænsede mængder til de lokale restauranter. Vi var måske aldrig kommet i gang med at udvikle det her selv. Det er en fantastisk sparring, vi har haft med Per Mandrup, siger indehaveren af Høbjerg Gartneri, Peter Drejer Nielsen, i Jyllands-Posten.

Projektet er en del af "Best of Norddjurs", som Norddjurs Kommune har etableret for at udvikle lokalområdets fødevarepotentiale.

Typisk er der cirka 25 kilo tomater til overs hver dag i sæsonen hos gartneriet.
Mere om: Per Mandrup
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Landmad.dk får comeback

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Nyhedsbrev

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Online Avis Arkiv

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Bryghus giver bærproducent store drømme

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Mille Food på vej med tre nye produkter

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Ugens grin: Utilfredsstillende indsats

Årets første danske jordbær på hylderne i dag

De mange solskinstimer i april har skudt gang i den danske jordbærsæson

Kartoffelimperium får ny mand i front

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Stryhns debuterer som øko-producent

Kølevirksomhed investerer millioner

Ny aftale på plads for slagteriet på Bornholm

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Nyt food cluster er en realitet

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Ris med risiko for insekter

Appetit på yoghurt og ost trækker salget op

Kaffekædestifter køber investorer ud

FødevareBanken og Thise Mejeri slår pjalterne sammen

Øko-salg vokser i dobbelt tempo i Rema 1000

Delika ramt af metal i kylling

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se hvad Kärchers SGV dampsugere kan gøre for dig !

Hop op i HCS lastbilen og besøg BIO CITY

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny svingkran efter påske?

Key Account Manager, der brænder for løsningssalg, søges til gazelle virksomhed

Spændende foredrag og generalforsamling i Nordjysk FødevareErhverv

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en cloud-baseret løsning til ruteoptimering

User Management Component i Siemens TIA-portal V15

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du brug for en robust statisk glidestangsvægt?

Filterteknik A/S er blevet AAA-ratet

EOT Electronics of Tomorrow

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Standarder og lovgivning – hvordan hænger det sammen?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

Branchen samles i Odense den 7. juni

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

SERVI DORYL forhandles af Salicath ApS

KL Automatik bygger om

DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

Netværks- og Energiseminar med virksomhedsbesøg

AB Jensen Maskinfabrik holder rejsegilde!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.196