23948sdkhjf

Fra Michelin-kok til ketchupproducent

Per Mandrup laver nu ketchup af grisefoder
Michelin-kokken Per Mandrup, der også har været leder af det danske kokkelandshold, er nu ved at skabe sig et navn i ketchupbranchen.

I hvert fald er han i gang med en opgave hos Høbjerg Gartneri, der i stedet for at bruge overskudstomater til grisefoder vil anvende dem til gourmetketchup.

Det skriver Jyllands-Posten.

Høbjerg Gartneri har med hjælp fra Per Mandrup fået udviklet tre typer ketchup - to røde og en grøn, der er baseret på umodne tomater.

- Det her kan jeg sælge i ubegrænsede mængder til de lokale restauranter. Vi var måske aldrig kommet i gang med at udvikle det her selv. Det er en fantastisk sparring, vi har haft med Per Mandrup, siger indehaveren af Høbjerg Gartneri, Peter Drejer Nielsen, i Jyllands-Posten.

Projektet er en del af "Best of Norddjurs", som Norddjurs Kommune har etableret for at udvikle lokalområdets fødevarepotentiale.

Typisk er der cirka 25 kilo tomater til overs hver dag i sæsonen hos gartneriet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128